Главная » 2009 » Май » 24 » "Кривбасбаскет" - "Будівельник" - 89:54
"Кривбасбаскет" - "Будівельник" - 89:54
16:56


Фінальні матчі завжди відрізняються від будь-яких ігор протягом сезону. Перший фінальний матч серії «Кривбасбаскет» провів як на одному диханні, без помилок та нервів. 

Криворіжці зробили ставку на першу чверть, намагаючись зламати суперника перш за все в психологічному плані. Тепер можна констатувати, що свій задум господарі втілили в життя. Кияни виграли вкидання і першими відкрили рахунок. Кривбасівці вже у наступній атаці відновили паритет і розпочали тиск на оборону «Будівельника». Далі вистрілив Кондратовець, який просто декласував оборону гостей. Три підряд влучних триочкових кидки Віктора роблять рахунок 13:2 на користь криворіжців. Рімантас Грігас одразу ж взяв тайм-аут розуміючи, що на «куражі» господарі доб’ють його підопічних. І це була лише половина першої чверті! Запал підопічних Звездана Мітровіча не згаснув і вони закінчили першу десятихвилинку з рахунком – 28:11.

Друга чверть стала продовженням першої. Картина на паркеті не змінилась, кривбасівці впевнено лідирували. «Будівельник» був у ступорі, вони не очікували такого розвитку подій. Криворіжці перегравали їх по всім статтям. Павловіч, Кондратовець, Хавел набирали до скарбниці команди необхідні очки. «Крибвбасбаскет» якомога швидше йшов у відрив, поки кияни не оговтались. Як підсумок – 55:25, тридцять очок переваги над суперником - це вже була явна заявка на перемогу.

Третя та четверта чверті були дещо схожими. «Кривбасбаскет» оформивши собі комфортну перевагу у рахунку дещо заспокоївся та вирішив поберегти сили для завтрашнього бою. Кривбасівці тримали суперника на відстані «витягнутої руки». Тактично грамотно побудована гра у останніх двох десятихвилинка дозволила криворіжцям не перевтомлюватись, також цьому сприяли часті заміни. Кияни до кінця зустрічі так і не змогли вилізти із психологічної ями в яку потрапили. У них нічого не виходило – ні штрафні, ні триочкові. Тож, «Кривбасбаскет» впевнено довів гру до логічної перемоги – 89:54.

Криворіжці повели в серії 1:0, але це тільки перший крок. Завтрашній матч для обох команд буде дуже важливим. Обидва тренери пророкують війну на паркеті.

Звездан Митрович, главный тренер БК «Кривбассбаскет»:

- С начала и до конца игры мы уверенно сыграли в защите и нападении. Мы настраивались на эту игру очень серьезно. Я думаю, что мы показали очень хорошую игру. Но это только один шаг к победе, борьба ещё впереди. Думаю, завтра на паркете будет настоящая война. Я только что сказал ребятам, что надо забыть всё происходящее на паркете сегодня и настраиваться на завтрашний поединок. Хочется также поблагодарить болельщиков, которые очень помогают нам и создают в зале невероятную атмосферу. 

Александр Лохманчук, ассистент главного тренера БК «Будивельник»:

- «Кривбассбаскет» очень сильный соперник. В первой четверти криворожане сломали нас в психологическом плане. Наши ребята растерялись и до конца игры не смогли поймать свою игру. Конец сезона, финальные игры. Безусловно, все хотели сыграть на максимуме, наверное, где-то «перегорели». Завтра нас ожидает непростая игра.  

 

Дмитрий Кораблев, капитан БК «Кривбассбаскет»:

- Игра у нас получилась однозначно. Счёт на табло. Это была настоящая финальная игра. Очень напряженная и нервная. Мы очень удачно начали поединок. Агрессивно действовали в защите, удачно сыграли в нападении. Нам удалось сломать соперника психологически. Соперник после такого шока не смог оправится до конца игры. Завтра будет совсем другая игра, ожидаем серьезный бой.



Категория: УБЛ | Просмотров: 828 | Добавил: probasket | Теги: Українська баскетбольна ліга, Кривбасбаскет, УБЛ, Будівельник | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама