Главная » 2009 » Май » 24 » "Політехніка-Галичина" - "Одеса" 102:81
"Політехніка-Галичина" - "Одеса" 102:81
16:55


У гостей із Південної пальміри теж були втрати у складі. Капітан «катранів» американський легіонер Отіс Хілл через травму теж не зміг взяти участь у поєдинку. Та попри це, перша «бронзова» гра у серії не втратила своєї родзинки та видалася цікавою на ігрові моменти та шикарні комбінації.  


Перший матч у серії до трьох перемог розпочався «двієчкою» Гуртового. Гості відповіли влучними кидками Гілевича з лінії штрафних. Далі Пустогвар з периметру закинув першу «трійку» у грі. Одесити відповіли «трюльником» Коулмена – 5:5. Після цього «політехи» пішли у відрив. Влучні кидки Гуртового, Кудрявцева, а надто слем-данк Пустогвара і за рахунку – 15:7 головному наставнику БК «Одеса» Віталію Лебединцеву нічого не залишилось, як взяти тайм-аут. Та настанови свого керманича не «розбудили» одеситів. Відтак, після елегантного проходу Пустогвара рахунок зріс до – 21:10. І знову Лебединцев взяв тайм-аут. Щоправда, господарі паркету зуміли дотримати свою перевагу у рахунку. А відтак, вікторію у першій чверті святкували підопічні Валентина Вороніна – 26:16. Після звитяги у першій чверті, здавалося, що у другому періоді галичани розвинуть успіх. Та сталося навпаки. Влучний кидок з периметру снайпера «катранів» Подоляна та «двієчка» у проході» Буцького змусили Валентина Вороніна вдатися до тайм-ауту. Після настанов свого керманича «політехи», як і БК «Одеса» впродовж двох хвилин «розрядили дальню артилерію». Триочкові кидки посипалися, немов з рогу достатку. А розпочав триочкову канонаду Навіцкас. На що миттєво відповів Полторацький. Після цього обидві команди відповідали одна одній влучаннями із-за дуги. Пішов, так би мовити, «веселий баскетбол»… Загалом другу чверть виграли гості з Перлини біля моря – 23:30. Відтак, на велику перерву команди пішли за три очкової переваги господарів – 49:46. 

 


Третя, як і друга чверть пройшла за невеличкого домінування одеситів. Особливо у цій чверті вирізнявся Буцький. Здавалося, що Артем був всюдисущим на паркеті львівського Палацу спорту «Галичина». До речі, саме у третій десятихвилинці БК «Одеса» вперше вийшла вперед. Сталося це після влучного кидка з периметру від Подоляна – 57:58. Далі у рахунку були, так звані гойдалки. Команди не хотіли відпускати одна одну у відрив. Тому доля першого матчу за бронзові нагороди мала вирішитися в четвертій чверті, на яку баскетболісти вийшли за рівного рахунку – 63:63. Рівновага в рахунку тривала лише перші хвилини четвертого періоду. Далі господарі організували приголомшливий ривок. Після влучного кидка із-за дуги від Хендерсона рахунок став – 90:71. Слід відзначити, що у львівського американця пішов триочковий кидок у четвертій чверті. «Політехів» було вже не спинити. Гра була зробленою. Та господарі на досягнутому не зупинилися. Після закликів від львівської публіки до здобуття сотого очка, «політехи» втілили заклики своїх уболівальників здобувши сотню. Відтак, табло Палацу спорту «Галичина» зафіксувало перемогу «Політехніки-Галичини» + 21 очко – (102:81).


Валентин Воронін (головний тренер «Політехніка-Галичина»): «Ще до сьогоднішнього матчу я знав, як перемогти БК «Одесу». Фізично вони нам поступаються. За рахунок наших швидкісних гравців, маю на увазі Кудрявцева, Навіцкаса та Аннєнкова нам влдалося перемогти. Що стосується сили БК «Одеса» – це триочкові кидки. В другій чверті дещо розслабилися. Після цього я попросив гравців свого клубу, аби вони швидше переходили від захисту в напад. Це дало свої плоди в четвертій чверті».  

 


Віталій Лебединцев (головний тренер БК «Одеса»): «У сьогоднішній зустрічі на грані больового шоку грав Коулмен. Можна сказати, що він випадав із сьогоднішньої гри. Окрім нього на початку гри «загубився» Кальніченко. Гравці мого клубу чітко трималися в захисті до того моменту, поки не перестали бігти. А так у нашого клубу був дуже напружений ігровий графік. Ми відіграли сім ігор за 12 днів. А заголом сьогоднішній матч став 59 у сезоні для мого клубу. Та ще й не варто забувати, що ми провели дуже виснажливу п’ятиматчеву серію проти дніпропетровського “Дніпра». Загалом за підбором виконавців львівська «Політехніка-Галичина» сильніша від нас. Я ще до початку матчів плей-офф казав, що саме «Політехніка-Галичина» повинна грати у фіналі. Вважаю, що морально-фізичний ресурс хлопців моєї команди вичерпано. Загалом підсумовуючи сезон, що минає, для нашого клубу можна вважати вдалим. Адже ми боремося за бронзу. А це вже досягнення! Росте перспективна молодь, яка зможе підсилити наш клуб своєю грою. Свідченням чого є золото нашого дубля». 


Олександр Кудрявцев (гравець «Політехніка-Галичина»): «Сьогодні нам вдалося перемогти насамперед завдяки тому, що ми зіграли більш агресивно командно в захисті. На завтрашню гру сили, звичайно, залишаються. Адже ми професіонали та хочемо виграти бронзові медалі. Всі гравці команди це розуміють». 


Категория: УБЛ | Просмотров: 772 | Добавил: probasket | Теги: Політехніка-Галичина, Українська баскетбольна ліга, УБЛ, Одеса | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама