Главная » 2009 » Май » 24 » "ДніпроАЗОТ" - "Говерла" - 87:75
"ДніпроАЗОТ" - "Говерла" - 87:75
16:54


Перша гра плей-офф за 7-8 місця пройшла у запеклій боротьбі. Зазначимо, що спочатку планувалося, що ця серія розпочнеться 25 травня, але за обопільною згодою сторін першу гру було перенесено на 3 дні назад. 


Господарі, як з’ясувалося згодом, виявилися більш вмотивованими та рішучими у своєму прагненні до перемоги. У першій чверті зустрічі гра була стрімкою та надзвичайно захопливою. Місцеві вболівальники мали нагоду побачити, як обидві команди розігрують комбінації та активно набирають очки. Рахунок чверті 33:23 дуже добре засвідчив панування на паркеті атакувальної гри. У наступній чверті команди дещо збавили оберти, точніше сказати, це більше стосується івано-франківців, які здобули у другій десятихвилинці лише 13 очок, тоді як господарі відзначилися відразу 20 пунктами. Як завжди останнім часом, виблискував на майданчику гравець господарів Джерел Ален, який у підсумку став найрезультативнішим гравцем зустрічі. 


Тому немає нічого дивного в тому, що на велику перерву команди пішли за достатньо комфортної для господарів різниці у рахунку – 53:36. Сімнадцять очок переваги не гарантували, безумовно, «ДніпроАЗОТу» перемоги, проте мали значно полегшити йому життя у другій половині гри. Як виявилося трохи згодом, відіграти такий гандикап івано-франківці не змогли. До того ж на рівному місці у четвертій чверті отримав травму американський центровий «Говерли» Тейт Деккер, без якого догравати зустріч гостям було надзвичайно складно. Але вони не склали зброю та впродовж всього ігрового часу, що залишився, шукали шляхи, щоб максимально можливо скоротити відрив. 


Проте наблизитися до себе більше ніж на 7 очок господарі не дозволили, хоча за чотири з половиною хвилини до закінчення останньої чверті рахунок став 76:69. Але, як зазначалося трохи вище, розвинути процес власний успіх «Говерла» не зуміла. Сергій Алфьоров спочатку забив «трюльник», після чого Ален та Роман Луценко поховали всі надії івано-франківців врятуватися. Особливо відзначимо триочковий кидок Луценка за 34 секунди до завершення гри, який і встановив остаточний рахунок у двобої – 87:75 на користь дніпродзержинської команди. Відзначимо, що несподіванкою матчу стала кількість підбирань, зроблена першим номером «ДніпроАЗОТу» Едмундсом Габрансом – на рахунку невисокого за баскетбольними важелями литовського легіонеру їх назбиралося одразу дев’ять. 


24 травня команди проведуть другий матч цієї серіі – за обопільної згоди сторін він пройде також у Дніпродзержинську. 

Георгій Ступенчук, головний тренер «ДніпроАЗОТу»:

- «Говерла» є непростою командою, хоча на протязі всього сезону ми грали з нею достатньо вдало. Зараз кінцівка чемпіонату, грати вже мало кому хочеться. Ми попереджали наших гравців у великій перерві, що на них чекає важка третя чверть. Змореність не дала змоги нашій команді розвинути успіх у другій половині гри. Проте ми виграли, а переможців, як відомо, не судять. Будемо робити все, щоб завершити серію вже у найближчий грі.  


Олег Пелех, головний тренер «Говерли»:

- Гра була важкою, не все заплановане у нас вийшло. Ми маємо багато травмованих – це Олексій Лобанов, Віталюс Станєвічус, у цій грі до них ще «додався» й Деккер, тому у нас було обмежене коло виконавців. Плюс до того ці виїзди – вони нас вже «добивають», ми вже виморилися їздити. Через це звернулися з проханням до «ДніпроАЗОТу» зіграти раніше.

Категория: УБЛ | Просмотров: 786 | Добавил: probasket | Теги: Українська баскетбольна ліга, Говерла, УБЛ, ДніпроАЗОТ | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Какие форумы не нужны на сайте?
Всего ответов: 22
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама