Главная » 2009 » Май » 23 » Рімас Гірскіс: «Я задоволений тим, що дома ми виконали все заплановане»
Рімас Гірскіс: «Я задоволений тим, що дома ми виконали все заплановане»
23:19


БК «Азовмаш» надзвичайно впевнено провів домашні поєдинки з «Донецьком» і тепер очікує на продовження серії на майданчику суперника. Головний тренер БК «Азовмаш» Рімас Гірскіс поділився своїми враженнями від двох перших ігор і розповів про стан справ у команді.
 
Зі сторони, принаймні, здалося, що перемоги далися Вашій команді дуже легко. Чи це насправді так?
 
Я б так не сказав. Легко склалася лише перша гра, тому що ми показали красивий атакувальний баскетбол, із хорошим захистом. А суперник, напевно, просто не очікував такого шквалу наших атак. Друга ж гра була навіть зовсім непростою. Донеччани зробили висновки, а ми не змогли двічі за три дні продемонструвати баскетбол найвищого рівня. Довелося битися, хоча кінцівка не викликала сумнівів. Так що, я задоволений тим, що дома ми виконали все, що було заплановано. Тепер ми виграємо у «Донецька» 2:0.
 
А Вам не здається, що з точки зору спортивного інтересу плей-офф занадто легко складається для однієї з команд у всіх серіях?
 
Ні, це спорт. Добре, якщо якась команда завершує серію з рахунком 3:0, адже баскетбол в Україні знаходиться на високому рівні. Якщо з таким рахунком можемо вигравати ми, отже у Маріуполі він на найвищому рівні. А свої проблеми інші клуби нехай вирішують самі.
 
У «Донецька» кілька гравців основного складу травмувалися. Чи є травмовані у вашій команді?
 
Навіть коли ми втратили в сезоні сімох гравців – більше половини команди, ми не скаржилися. На разі в окремих виконавців є маленькі проблеми, але так завжди буває. Баскетбол – контактний вид спорту.
 
Коли виїжджаєте в Донецьк?
 
В неділю ввечері будемо там.
 
Команда отримала бодай один вихідний?
 
Ні, сьогодні ввечері ми збираємося на тренування. Робота продовжується, відпочивати немає коли. Треба закінчити сезон, а тоді вже думати про відпочинок.

Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 796 | Добавил: probasket | Теги: Азовмаш, Рімас Гірскіс | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама