Главная » 2009 » Май » 21 » «Хімік» зрівнює рахунок у серії з «Києвом» 1:1
«Хімік» зрівнює рахунок у серії з «Києвом» 1:1
22:47


«Хімік» зумів виконати програму-мінімум на два виїзні поєдинки з «Києвом», обігравши підопічних Саші Обрадовіча з рахунком 63:55. Все вирішили останні хвилини заключної чверті, протягом яких Уайкін Кєллі забезпечив переможний ривок своїй команді.
 
Відкривши рахунок у матчі, южненці лідирували протягом усієї першої чверті, утримавши киян на відстані за рахунок двох поспіль триочкових кидків Ненада Чанака та Олу Фамутімі. Руслан Отверченко також здалеку скоротив відставання власної команди, і, якби кияни були більш влучнішими з лінії штрафних, могли б зрівняти рахунок. Однак наступну чверть команди розпочали за двоочкової переваги гостей, яка перед великою перервою була зведена до мінімуму зусиллями киян, у складі яких непоганий ігровий відрізок провів Максим Пустозвонов. Таким чином, на велику перерву команди пішли за рахунку 31:32 на користь БК «Хімік».
 
На початку третьої десятихвилинки господарі вирвалися вперед, але дальні постріли Олександра Кольченка й Ненада Чанака повернули перевагу южненцям, а кидок Джона Томаса, котрий у цій грі виглядав значно краще, ніж у попередній, довів її до 6-ти пунктів. Однак два поспіль влучних удари Маркоішвілі дозволили киянам зменшити відставання до –2. Вирішальними за такої в’язкої, виснажливої гри стали останні хвилини заключної чверті. Маркоішвілі протягом останнього ігрового відрізку заробив 10 із 11-ти командних очок, але цього виявилося замало, щоб претендувати на успіх. Штрафний, «трюльник», кидок із середньої дистанції і чотири підбирання Кєллі протягом неповних чотирьох хвилин принесли перемогу «Хіміку», який перед домашніми іграми зрівнює рахунок у серії.

 
Найрезультативнішим гравцем БК «Хімік» став Ненад Чанак – 15 очок, 4 підбирання, 3 передачі. По 12 балів здобули Джон Томас (плюс 7 підбирань) і Олу Фамутімі (плюс 5 підбирань). В активі Уайкіна Кєллі 11 очок, 5 підбирань, по 2 «асисти» та перехоплення.
 
Манучар Маркоішвілі записав на свій рахунок 21 очко, 6 підбирань і 2 перехоплення. В активі В’ячеслава Кравцова 11 очок і 7 підбирань, Максима Пустозвонова – 10 очок і 3 підбирання. Олег Салтовець зібрав 11 підбирань, набрав 5 очок і віддав 3 передачі.

 
Після гри
 
Олівер Поповіч, головний тренер БК «Хімік»:
 
Гра була не особливо видовищною, і не факт, що вона сподобалася тим, хто сьогодні прийшов. Важко було грати і нам, і «Києву». Їм – в світлі того, що в них відсутні ключові гравці. Нам – тому що тиснув тягар моральної відповідальності. Команда ще в цьому сезоні в Києві не вигравала, тому довелося долати цей комплекс. Що буде у двох наступних іграх, загадувати не хочу, побачимо.
 
Саша Обрадовіч, головний тренер БК «Київ»:
 
Навіть, незважаючи на результат, я задоволений тим, як ми сьогодні зіграли. Так, наприкінці матчу дрібниці вирішили його долю. Але, молодим гравцям, які були задіяні в матчі, треба пройти цю складну школу перемог і поразок, щоб в майбутньому стати справді висококласними баскетболістами. Що я можу сказати, все одно, ми з оптимізмом дивимося в майбутнє і їдемо в Южний, щоб взяти, як мінімум, одну перемогу.


Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 705 | Добавил: probasket | Теги: Київ, Хімік | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Какие форумы не нужны на сайте?
Всего ответов: 22
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама