Главная » 2009 » Апрель » 25 » БК «Київ» – у півфіналі
БК «Київ» – у півфіналі
23:38


Після попередньої гри, за підсумками якої БК-93 «Пульсар» скоротив рахунок у чвертьфінальній серії, рівненчани сподівалися на успіх й у другому домашньому поєдинку. Однак БК «Київ», який грав без свого капітана Артура Дроздова, котрого непокоїть спина, з перших же хвилин матчу розвіяв надії господарів на успіх, впевнено довівши гру до перемоги із загальним рахунком 65:60.
 
Вже дебютна чверть, яку кияни, повністю вигравши підбір і перестрілявши суперника з усіх дистанцій, завершили з рахунком 31:9 на власну користь, залишала господарям небагато шансів на загальний успіх. Денис Лукашов став головним героєм ігрового відрізку, записавши на свій рахунок 4 підбирання, 2 «асисти» та 2 перехоплення, а також 8 очок, з яких 6 перший номер БК «Київ» набрав із триочкової дистанції наприкінці чверті. У складі рівненчан лише досвідчений Дмитро Брянцев чинив гідний опір нестримному «Києву», проте його зусиль виявилося замало. До того ж лідер пульсарівців уже до кінця першої десятихвилинки отримав 3 фола, що не могло не позначитися на його подальшій грі. Протягом наступних десяти хвилин «Пульсар» зусиллями Віктора Герасимчука, Романа Гуменюка та Андрія Артимовича спробував виправити ситуацію, однак зумів відіграти лише 7 пунктів. Таким чином, на велику перерву учасники матчу пішли за рахунку 28:43.
 
Виграли господарі й третю чверть – 16:10, скоротивши відставання від суперника до 9-ти пунктів, не в останню чергу завдяки двом влучним триочковим кидкам Іллі Шемосюка та Віктора Герасимчука, на які кияни не відповіли жодним ударом із-за дуги. Гості програли також заключну десятихвилинку – 12:16, проте очкової переваги, здобутої БК «Київ» у першій чверті, виявилося достатньо для того, щоб тріумфувати в четвертому матчі серії. Хоча й був хвилюючий для «вовків» момент, коли після кидка Андрія Артимовича за чотири з лишком хвилини до фінальної сирени «Пульсар» скоротив відставання до чотирьох пунктів. Однак Манучар Маркоішвілі відразу ж зменшив загрозу, а Нікола Васіч знову зробив перевагу своєї команди впевненою. Таким чином, БК «Київ» виграє чвертьфінальну серію з рахунком 3:1 і виходить до півфіналу, де на нього очікує БК «Донецьк».
 
Манучар Маркоішвілі став найрезультативнішим гравцем БК «Київ», записавши на свій рахунок 18 очок, 5 передач і 4 підбирання. В активі Ніколи Васіча 11 очок. Денис Лукашов став автором «дабл-дабла»: 10 очок і 12 підбирань, плюс 3 передачі.
 
Андрій Артимович приніс «Пульсару» 17 очок, додавши до них 4 підбирання і 2 перехоплення. На рахунку Віктора Герасимчука 14 очок, 5 передач і 3 підбирання. А найкориснішим гравцем у складі господарів (і матчу загалом) став Роман Гуменюк – 7 очок, 8 відскоків і 5 блок-шотів.

Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 643 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама