Главная » 2009 » Апрель » 24 » «Хімік» виходить до півфіналу
«Хімік» виходить до півфіналу
17:32


Після перемоги в першій домашній грі з южненцями «Миколаїв» розраховував на те, щоб у другому домашньому поєдинку зрівняти рахунок у серії, однак поступився з рахунком 78:93 і пропустив до півфіналу БК «Хімік».
Як і у попередній грі господарі окреслили власну перевагу ще в дебютній чверті, вигравши її із 15-очковою перевагою. Проте у другій чверті МБК «Миколаїв» дозволив супернику відіграти 6 пунктів і на велику перерву команди пішли за переваги миколаївців у 9 очок. Доволі рівно провівши третю чверть, суперники залишили остаточне вирішення підсумку матчу на заключну десятихвилинку, у якій завдяки кращій концентрації виявилися сильнішими саме гравці «Хіміка». Заключну десятихвилинку, протягом якої за перебір фолів сіли на лаву лідери «Миколаєва» Сергій Гладир й Олександр Раєвський, господарі повністю провалили. Натомість «Хімік», у складі якого виблискував Уайкін Кєллі, не лише вирвався вперед, а й виграв чверть із майже 25-очковою перевагою, а отже й матч із 15-очковою перевагою.
 
Таким чином, команда Олівера Поповіча, завершивши серію з рахунком 3:1, виходить до півфіналу, де на неї вже чекає маріупольський «Азовмаш».
 
Найрезультативнішим гравцем БК «Хімік» став Уайкін Кєллі, котрий записав на свій рахунок 21 очко, 4 підбирання та 4 передачі. 18 очок і 2 перехоплення в активі Олександра Кольченка, 17 очок і 6 підбирань – Джона Томаса. Олу Фамутімі набрав 16 очок, а також відзначився 9-ма підбираннями та 2-ма передачами.
 
31 очко, 4 підбирання, 3 передачі та 2 перехоплення стали здобутком Джарріуса Джексона – найкращого гравця у складі МБК «Миколаїв». 13 балів на рахунку Міхала Хлєбовицькі. Ще 12 додав Сергій Гладир, записавши, окрім того, на свій рахунок 6 перехоплень і 4 підбирання. 11 пунктів і 6 відскоків записав на свій рахунок Леонід Яйло.
 
Після гри
 
Головний тренер БК «Хімік» Олівер Поповіч:
 
Те, що ми із суттєвим відставанням програли початок гри, є лише наслідком недостатньої концентрації й налаштування на гру. Дуже добре, що надалі ми змогли реабілітуватися і дуже зібрано зіграти у захисті протягом решти матчу.
 
Гравець БК «Хімік» Ненад Чанак:
 
На початку гри ми припустилися приблизно тієї ж помилки, що й минулого матчу – дозволили супернику здійснити ривок у грі. Відверто кажучи, я не сказав би, що другу половину ми грали по-іншому, ніж першу. Справа радше в тому, що «Миколаїв» збавив оберти, вони підсіли фізично, а ми за рахунок підтримання темпу спромоглися перемогти.
 
Головний тренер МБК «Миколаїв» Володимир Полях:
 
Злий жарт із нами зіграло те, що ми виграли першу чверть – гравці занадто рано розслабилися, відчули близькість п’ятої гри і фактично припинили боротьбу. Можливо, далася взнаки втома після минулого матчу, незважаючи на вчорашній повний вихідний, багато хто повністю не відновився.


Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 637 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Кто станет МВП регулярного сезона НБА 2008-2009
Всего ответов: 62
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама