Главная » 2009 » Апрель » 24 » Перша символічна п’ятірка захисного плану
Перша символічна п’ятірка захисного плану
17:23


Поки тривають ігри плей-офф час підбити підсумки регулярного сезону, визначивши команду найкращих. Однак завдання це непросте, адже одна лише п’ятірка гравців не спроможна вмістити всіх, хто визначав ігрове обличчя як своїх команд, так і Суперліги загалом. Тому ми пропонуємо Вашій увазі чотири символічні п’ятірки за підсумками регулярної першості:
 
Перша символічна п’ятірка 
 
Друга символічна п’ятірка 
 
Перша символічна п’ятірка захисного плану
 
Друга символічна п’ятірка захисного плану
 
Пропонуємо Вашій увазі першу символічну п’ятірку захисного плану за підсумками регулярного чемпіонату, до якої потрапили Андрес Родрігез («Донецьк»), Манучар Маркоішвілі («Київ»), Олу Фамутімі («Хімік»), Діжон Томпсон («Азовмаш») й Олег Салтовець («Київ»).
 
На позиції першого номера першої п’ятірки захисного плану опинився гравець БК «Донецьк» Андрес Родрігез, котрий за підсумками регулярної першості утримує перше місце за кількістю перехоплень – 3.5 в середньому за матч. Відзначається пуерто-ріканський легіонер донеччан і вмінням збирати підбирання – 4.3 (причому, значно краще це в нього виходить на своєму щиті – 3 проти 1.3). Крім того, 10 очок і 6.4 передачі в середньому в матчі забезпечують Андресу 15.9 пунктів рейтингу ефективності.
 
Поруч із Андресом Родрігезом розташувався другий номер БК «Київ» Манучар Маркоішвілі, середньостатистичні показники котрого в сезоні становлять 11.6 очок, 3.1 підбирання та 1.3 перехоплення. Якщо до них додати ще й 2.4 передачі, які грузинський легіонер віддає партнерам кожної гри, то отримаємо 11.2 РЕ очок.
 
Олу Фамутімі зайняв у нашій п’ятірці місце третього номера, завдяки наступним середньостатистичним показникам: 13.2 очок, 5.1 підбирання та 1.8 перехоплення (третій показник у лізі після Родрігеза та Томпсона), які в сумі принесли йому 14.6 очок рейтингу ефективності.
 
Форвард БК «Азовмаш» Діжон Томпсон, який, як уже було сказано, зайняв друге місце в регулярному чемпіонаті за кількістю перехоплень (1.9 у середньому за гру), посів також другу позицію і в суперечці найкращих «ребаундерів» ліги, поступаючись лише Мілутіну Алєксічу з «Донецька» (у американця – 6.6 відскоків за гру). Окрім цього високий рейтинг ефективності (18.5) Діжону Томпсону забезпечили 14.3 очок і 2.5 передачі, які він записував на власний рахунок кожної гри.
 
І, нарешті, п’ятий номер символічної команди – центровий БК «Київ» Олег Салтовець. В активі українця середньостатистичні 7.3 очок, 4.6 підбирання (з них 3.2 – на власному щиті) та 0.6 перехоплення кожної гри, а отже – 9.3 РЕ очок. Причому, у випадку Олега, як і у випадку всіх основних виконавців нинішньої київської команди слід робити поправку на те, коли їм нарешті вдалося заграти в повну силу.




Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 592 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама