Главная » 2009 » Апрель » 24 » БК «Київ» – БК-93 «Пульсар»: рахунок у серії 2:0
БК «Київ» – БК-93 «Пульсар»: рахунок у серії 2:0
17:11


БК «Київ» виконав програму-мінімум, обігравши рівненський «Пульсар» з рахунком 91:82 у другому поспіль матчі серії за право виходу до півфіналу. Причому, заключну чверть господарі догравали без Дениса Лукашова та Артура Дроздова (капітан, нагадаємо, пропускав першу гру команд ), котрі перебрали фолів.
 
Кияни вже в першій чверті окреслили власну перевагу, ведучи в рахунку 13:2 ще до її середини. А за неповних три хвилини до завершення дебютної десятихвилинки, після влучного кидка Олега Салтовця з середньої відстані, перевага господарів сягнула 11-ти пунктів. І лише наприкінці ігрового відрізку пульсарівці зусиллями Віктора Герасимчука, якому протягом хвилини вдався результативний відрізок – 7 очок, скоротили відставання від суперника – 18:24. Наступна десятихвилинка минула в рівній боротьбі, причому, як не намагалися гості, у складі яких виділялися Віктор Герасимчук і Дмитро Брянцев, так і не зуміли бодай наздогнати суперника, що зберіг перед великою перервою все ті ж 6 очок переваги, – 48:42.
 
Третю чверть потужніше провів «Пульсар», відігравши в киян 3 очка, завдяки кращому виконанню кидків із-за дуги (3 проти 2-х), а також умінню Дмитра Брянцева реалізовувати штрафні – ветеран влучив 7 із 8-ми спроб, додавши до них кидок із середньої дистанції. Однак заключна десятихвилинка, яку команди розпочали за рахунку 67:64, склалася не на користь рівненчан. Вже в її дебюті суперники обмінялися триочковими Ніколи Васіча та Андрія Артимовича, але не минуло від початку чверті й трьох хвилин, як табло зафіксувало 84:67 на користь господарів, у складі яких Манучар Маркоішвілі й той таки Нікола Васіч реалізували ще по одному дальньому пострілу. Ілля Шемосюк й Андрій Артимович також відповіли із-за дуги, а Віктор Герасимчук із середньої дистанції, проте без Дмитра Брянцева, котрий перебрав фолів ще на початку ігрового відрізку, «Пульсару» довелося нелегко, навіть попри втрату киянами Дениса Лукашова та Артура Дроздова. В підсумку – перемога «вовків», яка робить рахунок у серії з рівненчанами 2:0.

 
Нікола Васіч став найрезультативнішим гравцем БК «Київ», записавши на свій рахунок 17 очок. По 16 балів для команди здобули Манучар Маркоішвілі, в активі якого також 5 передач і 3 перехоплення, та Артур Дроздов (плюс 7 підбирань і 4 передачі). На рахунку В’ячеслава Кравцова 14 очок, 6 блок-шотів і 2 підбирання; Олега Салтовця – 11 очок і 4 підбирання.
 
Віктор Герасимчук приніс «Пульсару» 20 очок, додавши до них 3 підбирання. В активі Дмитра Брянцева 19 очок і 2 підбирання; Андрія Артимовича – 12 очок; Іллі Шемосюка – 11 очок, 3 пердачі та 2 підбирання; Дмитра Дятловського – 10 очок, 5 відскоків, по 2 «асисти» й перехоплення.

 
Після гри
 
Олег Салтовець, гравець БК «Київ»:
 
Серія плей-офф є серія плей-офф. На такі ігри всі налаштовуються надзвичайно серйозно, досконально вивчають суперника, б’ються до останнього за кожен м’яч, тому й наш другий матч із «Пульсаром» вийшов таким нервовим. В домашніх іграх тренер налаштовує нас на агресивний захист, але не завжди його можна продемонструвати. Але це не головне. Якби ми самі не допустили такої нервозності, якби у нас вийшов реальний відрив від суперника очок у 20, що цілком могло б бути після першої половини, то гра склалася б зовсім по-іншому.

Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 616 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Какие форумы не нужны на сайте?
Всего ответов: 22
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама