Главная » 2009 » Апрель » 24 » «Азовмаш» виходить до півфіналу
«Азовмаш» виходить до півфіналу
17:06


«Азовмаш» першим серед учасників плей-офф пробився до півфіналу, обігравши у третій грі поспіль «Сумихімпром» із рахунком 68:58. У наступній стадії на маріупольців очікує переможець пари «Хімік» – «Миколаїв».
 
Третя поспіль за три дні гра з сумчанами спершу складалася для господарів непросто. Вже на третій хвилині першої чверті «Сумихімпром» вів у рахунку 4:0, а до середини ігрового відрізку вирвався вперед на 6 очок. Маріупольці, оговтавшись, зуміли наздогнати і випередити суперника, однак Августінас Вітас видав надрезультативну кінцівку чверті (загалом, у стартові десять хвилин у його активі 10 очок і 4 підбирання) й повернув перевагу своїй команді – 20:17. На жаль, утримати її сумчани не зуміли, спромігшись протягом наступної десятихвилинки набрати лише 8 очок (і знову Вітас був найкращим у складі Сум), на що господарі відповіли 14-ма. В підсумку, на велику перерву команди пішли за рахунку 31:28 на користь БК «Азовмаш».
 
Третя чверть минула в рівній боротьбі – 19:19. Маріупольці більше забили з середньої дистанції, сумчани – з-за дуги та зі штрафних. А Освальдас Мачерніс став головною дійовою особою передостаннього ігрового відрізку, записавши на свій рахунок 10 очок, 2 перехоплення та 1 підбирання. Триочкова перевага «Азовмашу», яка збереглася перед останнім відрізком гри, залишала шанси на успіх обом командам. Однак клас маріупольців дався взнаки. Спокійно утримуючи перевагу в 3-5 очок, з середини чверті вони пішли у відрив і здобули третю перемогу в серії, яка й вивела їх до наступного раунду плей-офф.

 
Найрезультативнішим гравцем у складі «Азовмашу» став Діжон Томпсон, який записав на свій рахунок 18 очок, 7 підбирань і 2 передачі. В активі Хасана Різвіча 13 очок, 8 підбирань і 3 перехоплення; Роландаса Ярутіса 12 очок, 5 передач, по 2 перехоплення та підбирання.
 
Августінас Вітас став автором «дабл-дабла»: 20 очок і 13 підбирань. Освальдас Мачерніс відзначився 15-ма очками, 3-ма підбираннями та 3-ма перехопленнями.

Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 678 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Кто станет МВП регулярного сезона НБА 2008-2009
Всего ответов: 62
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама