Главная » 2009 » Апрель » 10 » УБЛ все еще надеется устроить баскетбольный праздник
УБЛ все еще надеется устроить баскетбольный праздник
12:21
Пятница, 10 апреля 2009

   
Як відомо, ідея "Кубка Виклику", запропонована президентом УБЛ Михайлом Бродським в січні цього року, не знайшла відповіді у Федерації баскетболу. Тому Українська баскетбольна ліга робить ще одну спробу врятувати для вболівальників справжнє спортивне шоу. Пропонуємо вашій увазі звернення президента УБЛ.
 
На початку цього року Українська баскетбольна ліга звернулася до Федерації баскетболу України з пропозицією провести в квітні місяці Кубок Виклику між кращими клубами обох чемпіонатів. Цей поєдинок міг би стати найвизначнішою та найвидовищнішою баскетбольною подією, яка б привернула увагу багатотисячної армії українських шанувальників баскетболу. Заради цієї цікавої спортивної та об’єднавчої ідеї ми готові були піти на будь-які організаційні умови. УБЛ навіть домовилась зі спонсорами, які зголосилися надати в якості призу для переможця турніру суму $500 000.
 
Проте, нажаль, керівництво ФБУ, попри наші неодноразові звернення, проігнорувало пропозицію. Можливо, у Федерації баскетболу України побоюються незадовільного виступу своїх команд на цьому турнірі, можливо, є якісь інші причини. Однак ми ще раз хочемо наголосити: УБЛ у своїй діяльності завжди ставила на перше місце баскетбол як видовище і як спорт (в якому, як відомо, перемагає, найсильніший). 
 
Саме тому сьогодні ми хочемо врятувати ідею проведення цього поєдинку і пропонуємо новий формат: замість групового турніру «вісім на вісім» влаштувати серію індивідуальних матчів «один на один» між клубами УБЛ і ФБУ. На кожен з таких матчів спонсори готові надати команді-переможниці призові в розмірі $50 000. При цьому, цього разу наше звернення адресовано вже не до Федерації, а ми апелюємо безпосередньо до клубів.
 
Тож, ми звертаємося до кожної з команд, що виступають в Суперлізі, з пропозицією взяти участь у таких цікавих принципових двобоях.
 
Як і раніше, Українська баскетбольна ліга готова обговорювати будь-які зустрічні пропозиції щодо формату турніру, визначити зручний час для всіх учасників у відповідності з календарями їх змагань. 
 
Нас не полишає надія, що добра воля і любов до баскетболу переможуть амбіції, та турнір між клубами двох паралельних чемпіонатів все-таки відбудеться, а вболівальники таки побачать гарне баскетбольне свято.
 
  
З повагою та надією на співпрацю, Президент УБЛ Бродський М.Ю.

Категория: УБЛ | Просмотров: 694 | Добавил: probasket | Теги: Українська баскетбольна ліга, УБЛ | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама