Главная » 2009 » Апрель » 10 » «Хімік» – переможець чемпіонату дублерів
«Хімік» – переможець чемпіонату дублерів
09:39
Третій ігровий день 30-го спареного туру чемпіонату дублерів, який проходить у Южному, місцевий «Хімік» завершив із перемогою над «Сумихімпромом» – 74:64, оформивши, таким чином, чемпіонство.
 
Першу чверть «Хімік», у складі якого вирізнялися Ігор Дранченко (9 очок), Денис Парвадов (7 очок), Олександр Сабутський (5 очок і 5 підбирань) й Едгарас Жельоніс (6 очок і 3 підбирання), доволі впевнено виграв, ведучи в рахунку +7. Однак у наступній десятихвилинці сумчани спромоглися скоротити розрив у рахунку до 4-з пунктів. Таким чином, на велику перерву команди пішли за рахунку 43:39 на користь южненців. Однак після великої перерви «Хімік» практично зняв питання про переможця, вигравши третю десятихвилинку 20:11. У заключному відрізку гри лідер першості дублерів навіть дозволив супернику дещо скоротити відставання, але перемогу не віддав.
 
Найрезультативнішим гравцем «Сумихімпрому» став Іван Каляєв, на рахунку якого 21 очко, 5 підбирань і 4 перехоплення. В активі Миколи Котенка 10 очок, 8 підбирань і 2 перехоплення.
 
По 14 очок «Хіміку» принесли Едгарас Жельоніс, додавши до них 8 підбирань і 2 передачі, та В’ячеслав Бринза (плюс 2 підбирання). По 11 очок – Ігор Дранченко та Сергій Коваль.


Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 680 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама