Главная » 2009 » Апрель » 10 » Три запитання донецькому квінтету
Три запитання донецькому квінтету
09:39
Офіційний сайт БК «Донецьк» вирішив із користю використати паузу, яка утворилася після завершення регулярної першості та початком плей-офф, звернувшись із трьома запитання до п’ятірки лідерів донецької команди з метою підбити проміжні підсумки сезону.
 
Наскільки ви задоволені підсумками виступів БК «Донецьк» на першому етапі чемпіонату країни?
 
Андрес Родрігез: Якщо подивитися на ту кількість проблем, з якими нашій команді довелося зіштовхнутися й успішно долати їх протягом сезону, – я маю на увазі низку травм провідних гравців і, як наслідок, постійну зміну лідерів у команді, то можна сказати, що ми цілком непогано попрацювали.
 
Мілутін Алєксіч: Я цілком задоволений підсумками регулярної першості. Весь відрізок наша команда знаходилася в процесі становлення, в постійному пошуку своєї гри. Були проблеми з травмами провідних баскетболістів, команда посилювалася протягом усього ігрового року. Можна сказати, що ми отримали повноцінний бойовий колектив лише наприкінці регулярного сезону. Останні перемоги над «Києвом» і «Азовмашем» показали, що тепер ми готові змагатися за «золото».
 
Пі Джей Таккер: Наша команда демонструвала гідну й красиву гру протягом усього сезону, й тепер, напередодні плей-офф, ми знаходимося у відмінному настрої та піднесеному дусі.
 
Кріс Оуенс: Я буду повністю задоволеним лише тоді, коли ми виграємо чемпіонат.
 
Деметріус Александер: Я цілком задоволений підсумками. Можливо, в якихось окремих матчах по ходу гри ми не були достатньо впевнені у власних силах, але кінець-кінцем бажаного результату досягали. Так що, я задоволений і з нетерпінням очікую на ігри кубкової стадії розіграшу.
 
У чому, на вашу думку, головна особливість нинішньої національної першості?
 
Андрес Родрігез: Єдина особливість українського чемпіонату, яка одразу ж кинулася в очі, – це те, що протягом сезону практично всі клуби змінювали свої склади занадто часто.
 
Мілутін Алєксіч: Єдина явна особливість, яка кинулася мені в очі, напевно, не дуже пов’язана безпосередньо з баскетболом, – це неймовірні переїзди. Україна, як виявилося, дуже велика країна. Що ж стосується Суперліги, то в неї є все, щоб стати однією з найсильніших ліг у Європі. Тут є хороші українські професіонали, високооплачувані легіонери, гідна організація, так що все у цього чемпіонату попереду!
 
Кріс Оуенс: У цьому році було занадто багато змін у складах команд.
 
Деметріус Александер: Я не помітив чогось надзвичайного. Гідний, цікавий чемпіонат зі своїми лідерами, є дуже сильні команди-середнячки. Все, як скрізь.
 
У яких компонентах «тигри» можуть і повинні додати у плей-офф?
 
Андрес Родрігез: Я впевнений, що ми будемо грати набагато краще. Вже в кількох останніх матчах взаєморозуміння гравців «Донецька» на майданчику значно покращилося, тому, якщо ми будемо продовжувати в тому ж дусі, то в нас усе вийде.
 
Мілутін Алєксіч: Найголовніше – концентрація! Слід звернути увагу на гру в захисті, з атакою у нас, нібито, все ОК. Можливо, варто попрацювати над дальніми кидками. Якщо ми усунемо всі ці недоліки, то зможемо виграти у будь-якої команди.
 
Пі Джей Таккер: Поза всіляким сумнівом, нам є над чим працювати, особливо, в лінії захисту. І взагалі, завжди є до чого прагнути, завжди треба працювати над собою.
 
Кріс Оуенс: Нам необхідно більш уважно грати в захисті, і, що найголовніше, не втрачати концентрацію протягом усієї гри.
 
Деметріус Александер: Постійність, стабільність й узгодженість дій усієї команди в захисті – це те, над чим нам слід багато працювати. Звісно, якщо ми хочемо досягти поставлених цілей.

Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 687 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама