Главная » 2009 » Апрель » 10 » Олег Салтовець: «Участь у Матчі Всіх Зірок може бути кроком...»
Олег Салтовець: «Участь у Матчі Всіх Зірок може бути кроком...»
09:27

Олег Салтовець після кадрової революції, яка відбулася в БК «Київ», отримав змогу розкритися на баскетбольному майданчику, ставши незамінним виконавцем нової команди Саші Обрадовіча. Надійність і стабільність – ознаки справжнього майстра, і саме їх демонструє в кожній грі четвертий номер «вовків», середньостатистичні показники котрого у восьми останніх матчах чемпіонату становлять 10.5 очок, 6.6 підбирань й 1 перехоплення. Закономірним стало й запрошення Олега в команду «Зірки «Україна» Матчу Всіх Зірок Суперліги-2009.
 
Як гадаєш, участь у Матчі Всіх Зірок можна розцінювати як крок до виклику до національної збірної, яка командою «Зірки «Україна» фактично й представлена?
 
Виходячи з того, що відбувається у нас останнім часом в чемпіонаті, з того, як проходить моє спілкування з тренером національної збірної Валентином Мельничуком, гадаю, це і справді може бути вагомим кроком на моєму шляху до збірної.
 
А чого взагалі очікуєш від цьогорічного Матчу Всіх Зірок?
 
По-перше, хочу сказати, що я приємно здивований тим, що потрапив до команди. Але, якщо чесно, я навіть не замислювався над цим питанням. Для початку – подарувати свято вболівальникам, а також приємно провести час, отримати нові враження. Подібне відбувається нечасто в кар’єрі баскетболіста, в моїй – так узагалі вперше. Просто хочеться побувати в цій атмосфері, враховуючи, що в Миколаєві завжди переповнений зал і позитивні емоції.
 
Ти належиш до бійців на майданчику, котрі нікому нічого не дають зробити просто. Розуміючи, що це Матч Зірок, шоу, чи зможеш ти себе утримати від жорсткого захисту й дозволити, приміром, комусь легко забити через себе зверху?
 
Ну, через себе зверху я точно не дам нікому забити, а з приводу жорсткого захисту, то я й сам себе на підсвідомому рівні намагаюся вмовити, підготувати до того, що це насамперед шоу для вболівальників. Але те, що відпрацьовано роками, зламати важко.
 
Минулого року матч перетворився на справжній бій, а «Легіон» виграв у два очка. Як на твою думку, розгортатимуться події в нинішню суботу – чи команди спробують уникнути минулорічних помилок і почнуть грати м’якше, чи «Україна» буде намагатися помститися?
 
Гадаю – перше. Взагалі, з приводу минулого року, наскільки я зрозумів зі спілкування з Артуром, ініціатором «заруби» був легіон. Команди виходили з різними настроєм. Фамутімі його так в чемпіонаті не тримав, як у Матчі Всіх Зірок. Взагалі, щось передбачити складно, а з іншого боку, знаючи амбіції нашого тренера Саші Обрадовіча, я розумію, що він докладе максимум зусиль, щоб легіонери виграли. Він – максималіст за своєю суттю, з усього намагається витиснути максимум. Якщо перемога буде даватися легко, то підуть легким шляхом, ні – буде змушувати хлопців «вбиватися» на паркеті.
 
Але ж Рімас Гірскіс може просто не піти на це…
 
Ну, я думаю, Гірскіс – також хлопець непростий, який має власні амбіції. Я б їх із Обрадовічем далеко один від одного не ставив.


Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 699 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Кто станет МВП регулярного сезона НБА 2008-2009
Всего ответов: 62
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама