Главная » 2009 » Апрель » 10 » Джарріус Джексон: «Якщо прогнозувати, то, напевно, легіонери все ж таки переможуть»
Джарріус Джексон: «Якщо прогнозувати, то, напевно, легіонери все ж таки переможуть»
09:12

Перехід Джарріуса Джексона із БК «Хімік» до МБК «Миколаїв» посеред сезону пішов на користь і гравцю, і його новій команді. В останніх 12-ти поєдинках американський захисник, котрий до останнього дня голосування конкурував із Манучаром Маркоішвілі за позицію другого номера у стартовій п’ятірці команди «Зірки «Легіон», приносив «корабелам» у середньому за гру 14.8 очок, а також віддавав 2.4 передачі, здійснював 2.6 підбирання та 1.2 перехоплення. Легіонер миколаївського клубу люб’язно погодився відповісти на декілька запитань напередодні Матчу Всіх Зірок Суперліги-2009.
 
Під час голосування аудиторії Ви та Манучар Маркоішвілі були головними фаворитами і врешті-решт удвох потрапили до складу команди «Зірки «Легіон». Як, на Вашу думку, вам двом гратиметься у одній команді?
 
Спочатку я не приділяв цьому значної уваги, але багато хто звертав мою увагу на те, що ми з Манучаром йшли близько. Тож приблизно через тиждень мені вже було доволі цікаво спостерігати за тим, як люди голосують за нас, і як ми по черзі випереджали один одного. У будь-якому разі, зараз мені буде дуже цікаво грати з ним у одній команді, він чудовий гравець і сам факт моєї присутності у команді зірок мене дуже і дуже тішить.
 
Чи спостерігали Ви за попередніми аналогічними матчами в Україні?
 
Так, я дивився Матч Всіх Зірок минулого року. Точно не пам’ятаю, де він проводився, але пам’ятаю, що дивився.
 
Чого Ви очікуєте від цьогорічного Матчу Всіх Зірок, і яка сторона, на Вашу думку, переможе?
 
Єдине, в чому я впевнений, це те, що подія буде дуже цікавою. На мою думку, дуже добре, що цього року саме Миколаїв прийматиме матч. Якщо прогнозувати, то, напевно, легіонери все ж таки переможуть, у будь-якому разі я докладу максимум зусиль на користь команди, за яку гратиму.





Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 628 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама