Главная » 2009 » Апрель » 10 » Першість дублерів: «Хімік» за крок до чемпіонства
Першість дублерів: «Хімік» за крок до чемпіонства
09:08
Здобувши перемогу в перший ігровий день спареного 30-го туру над дублюючим складом БК «Полтава» з рахунком 94:65, «Хімік» має всі шанси вже у завтрашній грі з пульсарівцями достроково оформити чемпіонство в першості дублерів.
 
Вже в дебютній чверті южненці окреслили свою більш ніж упевнену перевагу, випередивши суперника на 12 пунктів. Протягом наступних десяти хвилин, незважаючи на три влучних постріли з-за дуги, які вдалися гравцям «Полтави», «Хімік», якому 11 із 24-х командних очок приніс Едгарас Жельоніс, котрий на додачу ще й відзначився 5-ма підбираннями за цей ігровий проміжок, збільшив власну перевагу ще на 4 пункти. Тож на велику перерву команди пішли за рахунку 50:34. У другій половині гри полтавчани продовжили покладатися на триочкові, за якими вони загалом обійшли суперника (співвідношення влучних дальніх кидків за підсумками матчу 9:2 на користь «Полтави»), однак повністю програли підбір – 7:16 у третій десятихвилинці, 8:15 – у другій. На додачу, за п’ять хвилин до фінальної сирени захисник полтавчандав Денис Олійник сів на лаву за перебір фолів. Як наслідок, южненський «Хімік» здобув закономірну перемогу із перевагою в +29.
 
Найрезультативнішими гравцями у складі южненців стали Едгарас Жельоніс, в активі котрого 20 очок і 9 підбирань, та Сергій Коваль – 13 очок, 5 підбирань, по 2 «асисти» й перехоплення. В активі Олександра Гудкова 10 балів і 15 відскоків, до яких він додав 3 перехоплення та 2 передачі.
 
Олександр Гарбарчук, котрий записав на свій рахунок 21 очко й 4 підбирання, став найкориснішим гравцем «Полтави». В активі Дмитра Політова 16 очок, 8 підбирань і 4 передачі.
 
Після гри
 
Олександр Пащенко, головний тренер дублюючого складу БК «Хімік»:
 
«Захист сьогодні був не на найвищому рівні. Грали лише в першій чверті, а потім розслабилися й грали без самовіддачі. В четвертій чверті я випустив на майданчик усіх, так що матч ми догравали другим складом. Неможна припускатися стількох помилок, скільки зробила наша команда сьогодні. Тим більше, помилки були не через спротив суперника, а свої, технічні, ті, яких не повинно бути. Така розслабленість обумовлена тим, що хлопці вже відчувають перемогу, розуміють, що в сантиметрі від чемпіонського звання. Завтра ми зустрічаємося з «Пульсаром», проти якого треба зіграти з повною самовіддачею, тому що сезон ще не завершено».


Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 685 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Какие форумы не нужны на сайте?
Всего ответов: 22
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама