Главная » 2009 » Апрель » 10 » Денис Лукашов: «Я не любитель показових поєдинків»
Денис Лукашов: «Я не любитель показових поєдинків»
09:08
Минулого року Дениса Лукашова визнавали MVP Матчу Всіх Зірок чемпіонату дублерів. Однак захисник, без якого важко уявити нинішній БК «Київ», уже давно переріс рівень першості дублюючих складів, що й доводить своєю зрілою грою, здобуваючи в останніх восьми іграх чемпіонату, які він провів за основний склад «вовків» 10.5 очок, збираючи 4.4 підбирання та віддаючи 2.6 передачі. Денис не потрапив до складу команди «Зірки «Україна» Матчу Всіх Зірок, зате порадує вболівальників своєю майстерністю під час конкурсу захисників.
 
Денисе, в основний склад команди «Зірки «Україна» тебе не взяли. Не шкодуєш за цим?
 
Анітрохи. Мені здається, поки що рано про це говорити.
 
Але ж у глибині душі ти сподівався потрапити в команду?
 
Важко відповісти на це запитання. Справа в тім, що я не любитель показових матчів. Якщо грати, то грати по-справжньому, в серйозних поєдинках, скажімо, в Суперлізі, або не грати взагалі.
 
Але ти будеш брати участь у конкурсі захисників. Як відреагував, коли дізнався?
 
Не знаю, адже для мене це вперше. Я, звісно ж, бачив, як проходять подібні конкурси, але ніколи навіть не намагався спробувати.
 
Спробуєш потренуватися заздалегідь чи одразу вийдеш на майданчик, як кажуть, з чистого листа?
 
Я особливо з цього приводу не переймаюся, напевно, коли приїдемо до Миколаєва, я вже на місці спробую, хоча б заради того, щоб помилок не наробити.
 
В конкурсі захисників твоїми суперниками стануть імениті гравці, приміром, Андрес Родрігез. Хочеться виграти, щоб довести їм, на що ти здатний?
 
Скажу так, не хочеться опинитися в ролі переможеного, але бажання перемогти над усе немає. Звісно, хочеться виграти. Якщо не хочеться, то не варто брати й участь. Раз уже мене обрали як учасника конкурсу захисників, буду старатися.
 
Останнє запитання – ти сказав, що не дуже любиш заходи подібні до Матчу Зірок, але для гравців це також можливість поспілкуватися, своєрідна соціальна подія. Не розцінюєш своє перебування в Миколаєві як можливість поспілкуватися з друзями чи знайти нових?
 
З друзями я спілкуюся постійно, адже в мене в усіх командах є знайомі, друзі. Навіть, якщо немає можливості поспілкуватися до гри чи після гри, то можемо здзвонитися. Я майже п’ять років у збірний і знайомих та добрих друзів за цей час у мене з’явилося багато.

Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 657 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама