Главная » 2009 » Апрель » 10 » Команда 28-го туру
Команда 28-го туру
09:04

До команди 28-го туру ввійшли Уайкін Кєллі («Хімік»), Ігор Сільковський («Миколаїв»), Артур Дроздов («Київ»), Діжон Томпсон («Азовмаш») і Юріца Жужа («Полтава»).

Позицію першого номера в команді 28-го туру посів захисник «Хіміка» Уайкін Кєллі, котрий у грі проти БК «Донецьк» відзначився 13-ма очками, реалізувавши 2 з 6-ти двоочкових і 3 з 4-х триочкових кидків, а також 12-ма підбираннями, оформивши, таким чином, п’ятий у сезоні «дабл-дабл». До нього він додав 4 передачі та 1 перехоплення, що в сумі дозволило американському легіонеру заробити 23 РЕ очка.

 
Захисник МБК «Миколаїв» Ігор Сільковський, безперечно, провів найкращий матч у сезоні, відзначившись 18-ма очками, які він приніс команді у грі з БК «Сумихімпром», реалізувавши 2 з 3-х двоочкових, 4 з 7-ми триочкових й обидва штрафні. Окрім того, на рахунку українця 3 підбирання та 1 перехоплення, а отже – 18 балів рейтингу ефективності, завдяки яким Ігор опинився в команді туру.
 
Пару форвардів у п’ятірці туру склали суботні суперники капітан БК «Київ» Артур Дроздов і легіонер БК «Азовмаш» Діжон Томпсон. Артур Дроздов у протистоянні з маріупольцями як справжній капітан намагався вести команду за собою і, в підсумку, став найрезультативнішим гравцем киян, записавши на свій рахунок 1 двоочковий кидок, 3 триочкових і 3 штрафні, а також 8 підбирань, 3 передачі й 3 перехоплення, що забезпечило йому 19 РЕ очок.
 
Діжон Томпсон став найкориснішим гравцем 28-го туру, завдяки 32-м балам рейтингу ефективності. 24 очка команді американець приніс, ставши автором 5-ти двоочкових кидків, 4-х триочкових і 2-х штрафних, які він доповнив 8-ма підбираннями, 4-ма передачами та перехопленнями, а також 1-м блок-шотом.
 
Центровий БК «Полтава» Юріца Жужа в поєдинку з «Пульсаром» вкотре продемонстрував стабільну та надійну гру – 8 із 8-ми двоочкових й 1 із 2-х штрафних, а також 6 підбирань, 2 перехоплення і, в підсумку, – 24 РЕ очка. Саме Жужа став одним із авторів перемоги полтавчан над пульсарівцями, зокрема, в ключовій другій чверті, у якій на його рахунку 11 пунктів і 4 підбирання.

Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 676 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Кто станет МВП регулярного сезона НБА 2008-2009
Всего ответов: 62
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама