Главная » 2009 » Апрель » 5 » БК «Полтава» здолала «Пульсар»
БК «Полтава» здолала «Пульсар»
16:42

БК «Полтава» приймала на своєму майданчику БК-93 «Пульсар» й здобула перемогу з рахунком 75:71.
 
Початок зустрічі команди провели на рівних. Господарі в середині першої чверті після кидка Сауліуса Казявічуса зуміли відірватися від суперника на 5 очок, однак поступово до кінця десятихвилинки гравці «Пульсару» спромоглися скоротити відставання й, більше того, вирватися вперед – 15:16 на користь рівненчан за підсумками стартового відрізку гри. Уже в наступній десятихвилинці «Полтава» спробувала переломити хід гри, а Юріца Жужа приніс команді 11 очок, як, щоправда, й Дмитро Брянцев – «Пульсару», але значно більше набрали партнери хорватського центрового: Джейсон Уеллс відзначився 7-ма очками, по 2 принесли інші лідери полтавчан. Як підсумок, на велику перерву команди пішли за комфортного для господарів рахунку 41:35.
 
Протягом третьої десятихвилинки рівненчани, у складі яких вирізнялися Роман Гуменюк і Віктор Герасимчук, зуміли відіграти в господарів 5 пунктів – 17:12. Більше того, на третій хвилині чверті навіть вирвалися вперед і лідирували по ходу ігрового відрізку. Однак після того, як на п’ятій хвилині Аурімас Кежа зрівняв рахунок зі штрафного, полтавчани повернули собі перевагу. Заключну десятихвилинку команди розпочали за рахунку 53:52. Проте Максим Івшин уже в її дебюті збільшив розрив у рахунку на 3 очка, влучивши у кошик суперника з дальньої та середньої дистанції, на що Андрій Артимович відповів 2-ма балами. Однак, незважаючи на спроби «Пульсару» переломити хід поєдинку, полтавчани спокійно довели гру до перемоги. Хоча й був за хвилину з лишком до фінальної сирени епізод, коли Артимович, скоротивши відставання гостей до мінімуму, повернув надію вболівальникам рівненського клубу. Але Кежа її одразу ж поховав, відзначившись двоочковим і штрафним.
 
Юріца Жужа став найрезультативнішим гравцем БК «Полтава», записавши на свій рахунок 17 очок, 6 підбирань і 2 перехоплення. В активі Джейсона Уеллса 15 очок, 8 підбирань і 2 передачі; Аурімаса Кежі – 14 очок, 6 підбирань і 2 передачі.
 
16 балів здобув для «Пульсару» Віктор Герасимчук, додавши до них 5 підбирань і 3 передачі. На рахунку Дмитра Брянцева 15 очок і 6 підбирань; Романа Гуменюка – 14 очок, 3 відскоки та 2 передачі.
 
Після гри
 
Рамунас Цвірка, головний тренер БК «Полтава»:
 
«Під час гри було помітно, що гравці дуже втомлені. 5-та гра, але ж і інші команди грають у цьому ритмі. Не вийшли дальні кидки, через що намагалися грати через центр. У вирішальний момент добре захищалися, і як результат – перемога».
 
Іван Шкурупій, капітан БК «Полтава»:
 
«Рівненська команда дуже специфічна, ніколи не знаєш, що від неї очікувати. Домашній майданчик допоміг більше сконцентруватися, як у нападі, так і в захисті. Були помилки, без яких би виграли понад 20 очок».



Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 659 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Кто станет МВП регулярного сезона НБА 2008-2009
Всего ответов: 62
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама