Главная » 2009 » Апрель » 4 » ФБУ представляє свого нового партнера DELFI.ua
ФБУ представляє свого нового партнера DELFI.ua
12:09

Федерація баскетболу України представляє свого нового партнера DELFI.ua, який приєднується до підготовки баскетбольного шоу "Матч Всіх Зірок Суперліги-2009"
 
 
11 квітня в місті Миколаїв в СК "Надія" відбудеться грандіозне баскетбольне шоу "Матч Всіх Зірок Суперліги-2009", офіційним спонсором якого є портал DELFI.ua. Під час події, яку організовує Федерація баскетболу України і МБК "Миколаїв", на майданчику зустрінуться збірна українських гравців "Зірки "Україна" та збірна легіонерів "Зірки "Легіон".

 
 

Спортивну феєрію розпочне конкурс захисників від Фонду Бориса Корбана. Далі – не менш цікавий конкурс триочкових від SPRITE. Конкурс "Слем Данк", в якому DELFI.ua вручить переможцю особливий приз. І, нарешті, - Матч "Зірки "Україна" – "Зірки "Легіон". Під час перерв матчу і конкурсів відбудуться виступи груп підтримки, концертні номери та конкурси з глядачами.
 

Президент ФБУ Олександр Волков: "Ми раді, що портал DELFI.ua приєднався до торгової марки SPRITE і Фонду Бориса Корбана, і відтепер разом з ними допомагатиме ФБУ в розвитку українського баскетболу. Наша співпраця з DELFI.ua розпочинається з "Матчу Всіх Зірок Суперліги". Ця подія – квінтесенція видовищності, яку дарує вболівальникам баскетбол. Під час "зіркового протистояння" всі його учасники демонструють свої найсильніші якості і дарують людям відчуття справжнього шоу. 
 

Наш новий партнер – один з найпопулярніших інформаційних сайтів Прибалтики, який відомий своєю оперативністю і неупередженістю в наданні інформації, а також чудовим розумінням баскетболу. Він вже посів своє місце і в Україні. Ми переконані, що наша співпраця з DELFI.ua буде успішною і вже найближчим часом виведе український баскетбол на новий рівень".
 

Директор ТОВ „Делфі.” Арніс Озолс: "Баскетбол і бренд DELFI.ua мають багато спільного: динамічність та енергійність, аналітичність та інтелігентність. Портали DELFI відомі в країнах Балтії, де баскетбол є грою №1. У співпраці з Федерацією баскетболу України ми спробуємо вивести цю гру на новий рівень популярності в Україні. На мою думку, "Матч Всіх Зірок Суперліги" – чудовий старт для тривалої та успішної співпраці ФБУ і DELFI. До речі, моя пристрасть до баскетболу – професійна. Я – суддя FIBA і Євроліги, тому сподіваюсь, що мій досвід наповнить зіркову гру новими ідеями".


Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 646 | Добавил: probasket | Теги: Матчу Всіх зірок, конкурсів, Учасники, Суперліги, Українська Суперліга | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Кто станет МВП регулярного сезона НБА 2008-2009
Всего ответов: 62
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама