Главная » 2009 » Апрель » 4 » БК «Полтава» – БК-93 «Пульсар»: прев'ю
БК «Полтава» – БК-93 «Пульсар»: прев'ю
11:50

БК «Полтава» та БК-93 «Пульсар», які зустрічаються у 28-му турі, розіграють між собою 6-ту – 7-му сходинки турнірної таблиці. Обидві команди мають в активі по 7 перемог, однак полтавчани, які провели на гру більше (на рівненчан очікує перенесений матч 25-го туру із БК «Київ»), на разі 6-ті. Команди тричі зустрічалися в нинішньому сезоні, й перевагу за особистими зустрічами має БК-93, який двічі засмутив полтавчан у Рівному, обігравши команду Рамунаса Цвірки у 2-му турі з рахунком 97:61 та у 21-му турі з рахунком 81:75. «Полтава» також здобула домашню перемогу, перемігши суперника в 9-му турі, – 98:94.
 
Останні свої поєдинки в чемпіонаті команди провели по-різному. «Пульсар» дома поступився «Миколаєву», хоча й мав усі шанси на те, щоб перемогти. «Полтава» здобула виїзну перемогу в Сумах. Проблеми рівненського клубу із травмами провідних виконавців у другій половині сезону відомі всім. Однак поступово, до останнього туру чемпіонату, всі гравці основи повернулися на майданчик, хоча головну свою втрату – білоруського форварда Павєла Улянко – «Пульсар» так і не зумів компенсувати. Натомість полтавчани останнім часом проблем зі складом майже не мали, і навіть втрата Рікі Клемонса особливо на грі команди Рамунаса Цвірки не позначилася. Більше того, з метою розвантажити Сауліуса Казявічуса до Полтави було запрошено росіянина Олексія Голяхова, котрий уже в першому своєму матчі за новий клуб справив непогане враження.
 
Таким чином, обидві команди, які зіграють в суботу влаштовує лише перемога. Однак «Пульсар» в разі поразки й за умови збереження позитивної для себе різниці очок ще зможе сподіватися на шосту сходинку в разі успіху у грі з киянами, яка відбудеться 7-го квітня.



Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 613 | Добавил: probasket | Теги: БК «Полтава», БК-93 «Пульсар», Українська Суперліга, прев'ю | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама