Главная » 2009 » Апрель » 4 » МБК «Миколаїв» БК – «Сумихімпром»: прев'ю
МБК «Миколаїв» БК – «Сумихімпром»: прев'ю
11:47

В рамках заключного, 28-го туру БК «Сумихімпром», який у вівторок після п’ятнадцятої поразки поспіль втратив будь-яку надію на покращення турнірного становища, відвідає домашню арену МБК «Миколаїв», що із одинадцятьма перемогами впевнено посідає п’яту позицію в турнірній таблиці чемпіонату. Команди тричі зустрічалися нинішнього сезону. Перша зустріч, яка відбулася в 1-му турі, завершилася перемогою сумчан – 84:79. У двох наступних тріумфував «Миколаїв», обігравши «Сумихімпром» на домашньому паркеті у 8-му турі з рахунком 68:60 та на виїзді в рамках 21-го туру – 92:71.
 

«Сумихімпром» ніяк не може перервати затяжну програшну серію, незважаючи на відновлення після травм лідерів команди й появу в її складі ще одного литовського легіонера Йонаса Елвікіса. І все ж останні ігри сумчан із «Пульсаром» і «Полтавою» дають привід для оптимізму. Найбільша ж інтрига для сумської команди полягає в тому, хто стане її суперником у плей-офф. Натомість «Миколаїв» упевнено фінішує в регулярному чемпіонаті, здобувши три перемоги у чотирьох останніх матчах: над «Хіміком», «Полтавою» та «Пульсаром». Та й програний матч 25-го туру в Донецьку миколаївці можуть занести собі в актив. Однак саме гра минулого туру з рівненчанами стала чи не найскладнішим випробуванням для «корабелів», котрі навіть без одного зі своїх лідерів Сергія Гладиря зуміли здобути принципову перемогу, яка, щоправда, жодних змін у турнірне становище команди Володимира Поляха не внесла.
 
За тур до фінішу регулярної першості обом командам немає чого втрачати, окрім, хіба що, спортивної гордості та поваги вболівальників. Тому, незважаючи на те, що й «Миколаїв», і «Сумихімпром» завершують регулярну першість на заздалегідь визначених місцях, у суботу в миколаївській «Надії» можна очікувати на безкомпромісний, сповнений боротьби поєдинок.


Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 658 | Добавил: probasket | Теги: МБК «Миколаїв», прев'ю, БК – «Сумихімпром», Українська Суперліга | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама