Главная » 2009 » Апрель » 4 » БК «Хімік» – БК «Донецьк»: прев'ю
БК «Хімік» – БК «Донецьк»: прев'ю
11:45

БК «Хімік», програвши у двох попередніх турах двом лідерам регулярної першості «Азовмашу» та «Києву», очікує в суботу на ще одного представника верхньої половини турнірної таблиці БК «Донецьк». Усі три зустрічі, які відбулися між командами в нинішньому сезоні, завершилися перемогами донеччан – 95:80 на виїзді в 4-му турі, 90:59 дома в рамках 11-го туру й, нарешті, неймовірні 104:101, з двома овер-таймами у грі 21-го туру в Донецьку.

 
На початку сезону багато хто розцінював «Хімік» і «Донецьк» як головних конкурентів у боротьбі за «бронзу». Але час вніс свої корективи. «Тигри», маючи чи не найякісніший склад серед інших учасників вітчизняної баскетбольної першості, а також враховуючи втрати основних конкурентів, всерйоз претендують на чемпіонство. Про що можуть свідчити і перемоги, здобуті командою Ігорса Міглінієкса у двох попередніх турах над «Києвом» і «Азовмашем». Ще одна перемога в Южному потрібна БК «Донецьк», щоб завершити регулярний чемпіонат на мажорній ноті та зайвий раз підтвердити претензії на «золото».
 
«Хімік» поки що шукає свою гру і, втративши шанси на зміни позиції в турнірній таблиці до кінця регулярного чемпіонату, готується до плей-офф. Але, незважаючи на це, ігри з суперниками, які займають перші три місця в чемпіонаті Суперліги, не розцінюються підопічними Олівера Поповіча як прохідні, на користь чого свідчить і неймовірний фінішний спурт южненців у заключній десятихвилинці матчу з БК «Київ», який ледь не позбавив «вовків» перемоги. Відповідно «Хімік» буде налаштовуватися і на поєдинок з донеччанами, спробувавши реабілітуватися перед власними вболівальниками за три поразки, які йому завдала команда Ігорса Міглінієкса нинішнього сезону.

Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 532 | Добавил: probasket | Теги: БК «Хімік», БК «Донецьк», прев'ю, Українська Суперліга | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама