Главная » 2009 » Март » 26 » Третя в сезоні перемога южненців у «хімічному дербі»
Третя в сезоні перемога южненців у «хімічному дербі»
20:13
«Хімік» не мав особливих проблем у домашньому матчі з «Сумихімпромом», обігравши гостей з рахунком 78:51.
 
Власну перевагу южненці, котрі сьогодні грали без Андрія Агафонова окреслили вже протягом дебютної чверті, яку вони виграли з рахунком 20:8. У складі «Сумихімпрому» з'явилися Євген Подорванний і Вадим Матюкевич, однак не змогли нічого протиставити стартовому натиску господарів, у складі яких можна виокремити Олександра Кольченка, котрому протягом першої чверті вдалися три постріли з-за дуги, а також один із середньої дистанції. Протягом наступних десяти хвилин «Хімік» збільшив власну перевагу ще на 5 очок. Результативно зіграли Дмитро Ходов (9 очок), Стефан Сіновець (6 очок) й Едгарас Жельоніс (6 очок), що дозволило господарям піти на велику перерву за рахунку 44:27.
 
Друга половина гри видалася не такою результативною як перша, але, поза тим, розстановка сил на майданчику не змінилася. Після третьої десятихвилинки перевага БК «Хімік» сягнула 20-ти пунктів. У заключній чверті южненці, головний тренер яких Олівер Поповіч дав пограти молодим, збільшили власний відрив від суперника ще на 7 очок, а Стефан Сіновець, котрий провів найкращий поєдинок від часу появи у Суперлізі, заробив звання найрезультативнішого гравця матчу. Загалом у його активі 20 очок, 6 підбирань, 2 передачі.
 
По 12 балів заробили одразу троє його одноклубників: Едгарас Жельоніс (плюс 6 підбирань і 4 передачі), Дмитро Ходов (плюс 4 підбирання та 2 перехоплення) та Олександр Кольченко (плюс 3 підбирання, 3 передачі та 2 перехоплення). В активі Уайкіна Кєллі лише 2 очка, зате 10 підбирань і 9 передач, а також 3 перехоплення.
 
Вадим Матюкевич і Євген Подорванний принесли «Сумихімпрому» по 11 очок. 9 балів і 8 відскоків на рахунку Августінаса Вітаса.

 
Після гри
 
Андрій Шаптала, головний тренер БК «Сумихімпром»:

 
«Ми нормально готувалися до матчу з «Хіміком», але кадрові проблеми завадили продемонструвати якісну гру. Хоча ігри в Маріуполі, Києві та з «Донецьком» показали, що ми йдемо правильним шляхом. Крім того, ми втомилися після переїзду з Маріуполя в Суми й одразу ж сюди, в Южний. Я добре вивчив гру «Хіміка» й знав, що ми повинні відповісти жорсткістю на жорсткість у захисті. Але з певних причин ще не можемо цього зробити. Ми пропустили багато швидких проривів, які ніхто не страхував. Матюкевич і Подорванний з'явилися в першій грі після травми, хоча й не повинні були, але ж треба. Команда виглядала втомленою, я думаю, це всі помітили. Зараз спробуємо дати хлопцям кілька днів відпочинку. Я знав, що головна мета Южного – «посадити» нас фізично, і їм це вдалося. На жаль, жоден дублер нам сьогодні не допоміг».
 
Олівер Поповіч, головний тренер БК «Хімік»:
 
«Я задоволений ставленням хлопців до гри. Всі ці ігри, які ми проводимо, це насправді – підготовка до плей-офф».


Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 620 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама