Главная » 2009 » Март » 22 » Проміжні результати голосування за стартові п'ятірки матчу Всіх Зірок
Проміжні результати голосування за стартові п'ятірки матчу Всіх Зірок
22:49
До завершення голосування за стартові п’ятірки команд «Зірки «Україна» та «Зірки «Легіон» матчу Всіх Зірок Суперліги 2009, який, нагадаємо, відбудеться 11 квітня в Миколаєві, залишився тиждень. Тому прийшов час більш детально зупинитися на проміжних результатах вибору, зробленого вболівальниками Суперліги.
 
Майже на кожній із позицій визначилися лідери, що дозволяє вже зараз спрогнозувати склади стартових п’ятірок матчу Всіх Зірок.
 
Команда «Зірки «Україна»
 
Серед претендентів на позицію розігруючого лідирує захисник МБК «Миколаїв» Олександр Раєвський, за якого віддали свої голоси 33 % вболівальників. Найближчі переслідувачі Олександра – донеччанин Дмитро Забірченко (20 % голосів) і Денис Лукашов (18 % голосів).
 
Поза конкуренцією на позиції атакуючого захисника інший гравець «Миколаєва» Сергій Гладир – 40 % голосів. Маріуполець Олександр Скутельник (16 %) і рівненчанин Дмитро Дятловський (14 %) від нього серйозно відстали.
 
Беззаперечний лідер опитування серед претендентів на позицію легкого форварда капітан БК «Київ» Артур Дроздов, за якого віддали свої голоси 44 % користувачів нашого сайту. У найближчого переслідувача миколаївця Олексія Онуфрієва лише 23 %.
 
Гравець БК «Азовмаш» Сергій Ліщук набрав 44 % голосів уболівальників – вдвічі більше ніж южненець Андрій Агафонов (20 %) та пульсарівець Анатолій Дубнюк (19 %), котрі також претендують на місце важкого форварда в команді «Зірки «Україна».
 
І, нарешті, ще один гравець БК «Київ» Вячеслав Кравцов, за якого віддали свої голоси 41 % уболівальників, впевнено лідирує серед інших претендентів на позицію центрового. В рівненчанина Романа Гуменюка – 23 %, сумчанина Вадима Матюкевича – 19 %.
 
Команда «Зірки «Легіон»
 
Перший номер «Азовмашу» Кхалід Ель-Амін, який на днях припинив виступи в українській Суперлізі, отримав 42 % голосів уболівальників, що обрали його в команду «Зірки «Легіон» на позицію розігруючого. За донеччанина Андреса Родрігеза свої голоси віддали 27 % уболівальників, за южненця Уайкіна Кєллі – 20 %.
 
Найзапекліша боротьба розгорнулася довкола позиції атакуючого захисника, головних претендентів на яку – грузинського легіонера БК «Київ» Манучара Маркоішвілі та американця Джарріуса Джексона з МБК «Миколаїв» – розділяє лише один відсоток голосів. У Маркоішвілі – 47 %, у Джексона – 46 %.
 
Основний кандидат на позицію легкого форварда гравець БК «Донецьк» Пі Джей Таккер – 42 % голосів. 28 % у найближчого переслідувача Олу Фамутімі з «Хіміка».
 
Одноклубник Пі Джей Таккера Кріс Оуенс набрав 30 % голосів і поки що випереджає польського легіонера «Миколаєва» Міхала Хлєбовицькі, за якого проголосували 27 % уболівальників, за право зіграти в матчі Всіх Зірок на позиції важкого форварда.
 
Ще один американський легіонер «Донецька» Деметріус Александер із 32 % голосів лідирує в голосуванні за право посісти позицію центрового в команді «Зірки «Легіон». Основний конкурент Терелл Блейр із МБК «Миколаїв» відстав, але зберігає шанси випередити американця – 28 %.
 
Нагадуємо, що голосування на сайті завершується 28-го березня о 24. 00.


Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 537 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама