Главная » 2009 » Март » 15 » Команда 23-го туру
Команда 23-го туру
19:44
Не вперше у п'ятірці туру опиняється Манучар Маркоішвілі, однак вперше на позиції «розігруючого», а саме ці функції, а не більш традиційну роль другого номера він, схоже, вкотре виконував у матчі з «корабелами». Крім того, в непростій грі проти «Миколаєва» грузинський легіонер БК «Київ» повторив свій рекорд результативності нинішнього сезону, який він встановив у матчі з «Пульсаром» у 12-му турі. На рахунку захисника 22 пункти (половина реалізованих 2-х очкових кидків, один постріл із-за дуги та 7 влучно пробитих штрафних), до яких він додав 5 результативних передач, 4 підбирання та 1 перехоплення. Особливо допоміг своїй команді Манучар у заключні десять хвилин, які й вирішували долю напруженого протистояння з «корабелами», – в цей ігровий проміжок на його рахунку 10 пунктів із 24-х загальнокомандних, 2 передачі та 1 перехоплення. У підсумку – 19 очок рейтингу ефективності й місце в команді туру.

Литовський легіонер БК «Полтава» Гітіс Сірутавічус опинився поруч із Маркоішвілі в п’ятірці туру, завдяки чудово проведеному поєдинку проти «Хіміка». Саме Гітіс, котрого команді так не вистачало в минулому турі в Донецьку, разом із Сауліусом Казявічусом й Аурімасом Кежею став головним творцем перемоги полтавчан над южненцями. Більше очок, ніж у вчорашньому матчі – 20, легкий форвард слобожанців здобував у нинішньому сезоні лише двічі, вкотре довівши, що непогано реалізовує кидки з близької відстані (два 2-х очкових) і з-за дуги (три 3-х очкових), а також холоднокровно виконує штрафні (7 із 8-ми). До них гравець «Полтави» додав 4 відскоки, 2 перехоплення й 1 передачу. Зрештою, це дозволило йому занести у свій актив 19 РЕ очок.

З поверненням до «Донецька» Пі Джей Таккера результативність Мілутіна Алєксіча цілком закономірно впала, однак підбирання сербський легіонер, як і раніше, збирає чи не найкраще в лізі, поступаючись в рейтингу найкращих «ребаундерів» чемпіонату сумчанину Абдуллахі Кусо лише однією десятою. У грі із «Сумихімпромом» третій номер донеччан записав на свій рахунок другий «дабл-дабл» у сезоні: 10 очок (4 2-х очкових і 2 штрафні) і 15 відскоків (11 з них – на своєму щиті), а також віддав 5 результативних передач партнерам й здійснив 1 перехоплення, що в сумі склало 22 пункти рейтингу ефективності й дозволило Мілутіну опинитися в нашій п’ятірці.

На позицію важкого форварда потрапив одноклубник Алєксіча Кріс Оуенс, котрий в останніх матчах не поспішав радувати результативною грою вболівальників донецької команди. Але, схоже, поступово освоївшись із новою моделлю гри, яку намагається вибудувати Ігорс Міглінієкс, американський легіонер повертається до своїх попередніх результатів. У поєдинку в Сумах форварду «тигрів» не вистачило одного підбирання, щоб зробити «дабл-дабл», але й без цього показник чудовий: 7 2-х очкових кидків із 13-ти, 3 з 3-х штрафних, а також 9 відскоків, 3 перехоплення й 1 блок-шот принесли Крісу 17 балів рейтингу ефективності.

Ще один киянин опинився в команді туру на позиції п’ятого номера. На фоні нестабільної гри В’ячеслава Кравцова, котрий поки що не в змозі проводити всі свої матчі так як проти «Сумихімпрому», Олег Салтовець – уособлення надійності. В Миколаєві центровий киян записав на свій рахунок перший «дабл-дабл» у сезоні, відзначившись 11-ма очками (4 із 6-ти 2-х очкових і 3 з 3-х штрафних; 5 балів у ключовій останній чверті гри) й 11-ма підбираннями (3 – в заключній десятихвилинці), до яких Олег додав 1 перехоплення, що в підсумку склало 21 бал рейтингу ефективності.
Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 544 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 Martin  
0
поддерживаю тему

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Какие форумы не нужны на сайте?
Всего ответов: 22
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама