Главная » 2009 » Март » 14 » "Грифони" - "ДніпроАЗОТ" - 86:100
"Грифони" - "ДніпроАЗОТ" - 86:100
18:06

"Грифони" - "ДніпроАЗОТ" - 86:100 (21:26,13:25,25:26,27:23). У нинішньому сезоні баскетболісти «Грифонів» демонструють дивовижну закономірність: вони на рівних грають з фаворитами УБЛ, проте начисто програють сусідам по турнірній таблиці.

Черговий матч став тому підтвердженням. Кримчани на рідному майданчику дозволили «ДніпроАЗОТУ» набрати 100 очок. У складі переможців кращими стали Чед Ейхельбергер і Ален Джерел, що на двох накидали більше 60 (!) очок.

Вперше за довгий час наставник «Грифонів» Саша Вржіна випустив в стартовому складі лише двох легіонерів. Видно, вже зараз тренер кримчан починає поступово привчати команду до системи 3+2, введення якої в УБЛ очікується з наступного сезону.

Перша чверть матчу пройшла рівно. Команди по черзі лідирували в рахунку, але в кінцівці дніпродзержінци здорово додали. За дві хвилини до кінця вони програвали 17:21, але завдяки зусиллям форвардів Стаса Дикого (6 очок) і Ейхельбергера (3) «ДніпроАЗОТ» зумів завершити тайм на свою користь 26:21.

До середини другої чверті господарі стали частіше помилятися в захисті. Як результат, стрімкий відрив дніпродзержінців, коли за півтори хвилини до великої перерви розрив складав 20 очок. Особливо хороший в цей ігровий момент був все той же Ейхельбергер, якому вдавалося буквально все: і двохочкові кидки, і трьохочкові, і навіть ефектний слем-данк.

Третя десятихвилинка почалася активними і, головне, результативними комбінаціями сімферопольців. Яне Петровські забиває три з фолом, а слідом за ним Никола Булаіч – два з фолом: 7 очок – в двох атаках і відрив скорочується до 9 пунктів. Здавалося, в грі наступив перелом і «Грифонам» вдасться повернути інтригу. Але тут же послідувала відповідь гостей: ті ж 7 очок у виконанні Сергія Алфьорова (2) і Джерела (5). Останній до того ж записав в свій актив красивий слем-данк, а трохи пізніше ще дві «трьошки». У третій чверті взагалі було зафіксовано перевагу гостей в 23 очки. Треба сказати, що відсоток реалізації у підопічних Георгія Ступенчука був на хорошому рівні. І всі задіяні в матчі гравці змогли відзначитися, багато в чому завдяки… бездарним діям кримчан в обороні.

Матч завершився упевненою перемогою «ДніпроАЗОТа» з рахунком 100:86. Відзначимо, що востаннє сотню очок «Грифони» на своєму майданчику пропускали в грі з «Одесою» в листопаді минулого року.

Головний тренер «ДніпроАЗОТ» Георгій Ступенчук:

— Я настроював своїх гравців на дуже жорстку гру з боку «Грифонів»: активну, агресивну. З цим завданням вони повністю справилися. Мені немає в чому дорікнути своїм баскетболістам. Ті, хто виходили на майданчик, повністю відпрацювали той шматок часу, який я їм довірив. В принципі дуже здорово зіграв Чед Ейхельбергер і в потрібний момент трьохочкові кидки забив Ален Джерел.

Головний тренер БК «Грифони» Саша Вржина:

— Сьогодні найголовніша проблема – це наші дії в захисті, ми пропустили 100 очок від команди з Дніпродзержинська. По-перше, відсоток попадання у них божевільний. Джерел з 7 «трьошек» 6 потрапив, причому деякі з дуже важких позицій. В принципі, ми знали, що з Ейхельбергером буде проблема. Ворнік і Слек, які з ним би справилися, сьогодні, на жаль, сиділи на лавці запасних. У нас не було багато можливостей діяти з-під кільця. Ейхельбергер і Ален забили 29 і 32 очок – просто важко було з ними справлятися.

Треба якісь висновки робити. Гравці команди не раз були оштрафовані із-за поганої концентрації. Постійно ведемо розмови, досконально готуємося до кожної гри. Але ми так не повинні грати. Напевно, якісь радикальні зміни вже скоро будуть.

Форвард БК «Грифони» Сергій Сабутський:

— Ми дали суперникові багато забити, звичайно, погано зіграли в захисті. 100 очок — це дуже багато для такої команди, як «ДніпроАЗОТ». Чед Ейхельбергер сьогодні, дійсно, показав феноменальний відсоток попадання. Начебто готувалися, розбирали всі комбінації на тренуваннях. Але дали їм відчути гру, вони цим скористалися.

Захисник «ДніпроАЗОТ»Єдмундс Габранс:

— У баскетболі одна гра буває кращою, інша – гірше. Для «Грифонів», напевно, був не їх день. Нам вдалося забити декілька своїх кидків, створити перевагу більше 10 очок і утримати до кінця матчу. У нас в грі одного разу був спад, але ми вчасно зробили висновки і все вийшло.

Категория: УБЛ | Просмотров: 617 | Добавил: probasket | Теги: Українська баскетбольна ліга, УБЛ | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Кто станет МВП регулярного сезона НБА 2008-2009
Всего ответов: 62
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама