Главная » 2009 » Март » 14 » МБК «Миколаїв» – БК «Київ»: прев'ю
МБК «Миколаїв» – БК «Київ»: прев'ю
14:17

В рамках 23-го туру друга команда чемпіонату БК «Київ» вирушає до Миколаєва на гру з місцевим клубом, який посідає п'яту сходинку турнірної таблиці. Команди тричі в сезоні зустрічалися між собою, й тричі перемогу святкували кияни, обігравши «корабелів» у 2-му турі з рахунком 104:68, у 9-му – 101:65, у 16-му – 91:60.

Однак цього разу «вовки» постануть перед суперником у новому складі, з яким підопічним Володимира Поляха ще не доводилося зустрічатися. Хоча, що цікаво, в останньому матчі двох клубів, який відбувся 20-го січня, найкращими у складі киян стали якраз ті гравці, які складають кістяк нинішньої команди Саші Обрадовіча: В'ячеслав Кравцов набрав тоді 17 очок і зібрав 5 підбирань (РЕ=13), Олег Салтовець – 13 очок і 9 підбирань (РЕ=21), Артур Дроздов – 6 очок і 6 підбирань, а також віддав 2 передачі та здійснив 1 перехоплення (здавалося б, небагато, зате РЕ=15). А Манучар Маркоішвілі здобув 15 балів, віддав 2 передачі та здійснив 2 перехоплення (РЕ=14). Грузинський легіонер взагалі демонструє непогану результативність у матчах із «Миколаєвом» у нинішньому сезоні. Так, до кадрової революції у клубі Маркоішвілі лише в п'яти іграх набирав більше 10-ти очок, і три з них – проти Миколаєва: 17 балів у грі 2-го туру, по 14 у двох наступних. Щодо «корабелів», то найбільше неприємностей «Києву» приніс Сергій Гладир, котрий, не беручи участі в останньому поєдинку з киянами, примудрився набрати за сумою двох попередніх матчів 31 очко.

«Миколаєву» в спину дихає «Пульсар», не втратили шансів і «Полтава» із «Сумихімпромом». БК «Київ», у свою чергу, ще зберігає надії на першу сходинку турнірної таблиці регулярного чемпіонату, поступаючись «Азовмашу» лише за особистими зустрічами. Тож, кожна гра, яка залишилася у двох суботніх суперників до плей-офф, набуває значної ваги. «Корабели», вигравши у двох головних конкурентів «Пульсару» та «Сумихімпрому», поступилися в минулому турі «Азовмашу». Цього разу на підопічних Володимира Поляха очікує нове випробування, яке вони готуються гідно зустріти, щоб зберегти комфортну перевагу над переслідувачами.

Кияни провели серед тижня непростий поєдинок із болонським «Віртусом» в рамках Єврочелленджу, але, навіть поступившись, повинні чудово почуватися, адже вихід до 1/4 престижного європейського турніру вони собі гарантували заздалегідь. У вівторок на майданчик повернувся капітан команди Артур Дроздов. Але виявилося, що й без нього в чемпіонаті команда спроможна на перемоги. У матчі з «Сумихімпромом» чудово проявив себе Денис Лукашов, а В'ячеслав Кравцов нарешті зіграв так, як цього очікували вболівальники, – яскраво та результативно.

На разі, як нам повідомили в БК «Київ», травмованих у команді немає, всі гравці готуються до протистояння з «Миколаєвом».

Перед грою

Володимир Полях, головний тренер МБК «Миколаїв»:

«Ми переглядали останні ігри БК «Київ», знаємо все про цю команду, тому, сподіваюся, нам вдасться реалізувати на майданчику все, що напрацьовували на тренуваннях. Настрій нормальний, всі тренуються з повною віддачею. Гадаю, хлопці самі розуміють, що лише максимальна самовіддача може принести результат.

Керівництво перед командою конкретної мети не ставило. Звісно, чим вище місце за підсумками чемпіонату, тим краще, але ми розуміємо, що команди, які знаходяться вище нас у турнірній таблиці, сильніші і за підбором гравців, і за рівнем гри. Нам буде складно потрапити в четвірку, але побачимо, як ми проведемо останні ігри в режимі вівторок-субота-вівторок. Можливо вони допоможуть нам краще підготуватися до плей-офф. Звісно, хочеться потрапити до четвірки, але треба спочатку втриматися на п'ятому місці, а вже потім говорити про підвищення».

Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 562 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Какие форумы не нужны на сайте?
Всего ответов: 22
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама