Главная » 2009 » Март » 14 » БК-93 «Пульсар» – БК «Азовмаш»: прев'ю
БК-93 «Пульсар» – БК «Азовмаш»: прев'ю
14:15

Вдруге в сезоні «Азовмаш» завітає до Рівного. Перший візит, що відбувся на старті чемпіонату, як і два домашні поєдинки, завершився перемогою маріупольців із рахунком 79:66. Результати інших двох матчів – 103:73 й 93:52.

Маріупольці після вильоту із ЄвроКубку мають змогу повністю сконцентруватися на українській першості, однак відсутність напруженого графіка перельотів і переїздів дасться взнаки лише після візиту «левів» до Рівного. А на разі втома підопічних Рімаса Гірскіса може стати в пригоді господарям. Команда Михайла Переверзія, у свою чергу, переживає останнім часом чорну смугу, пов’язану з численними травмами провідних виконавців. Особливо болючою стала втрата головного бомбардира рівненчан білоруса Павєла Улянко, котрий вибув до кінця сезону. З іншого боку, в команди є резерв, а також ті гравці, котрі готові взяти на себе функції лідера. Приміром, Дмитро Брянцев у Южному провів один із найкращих своїх матчів – більше очок, ніж проти «Хіміка», форвард набирав лише у грі з «Сумихімпромом» в 11-му турі. Та й загалом проти южненців «Пульсар» виглядав гідно, на рівних провівши першу половину поєдинку й програвши, фактично, лише третю чверть і кінцівку заключної десятихвилинки. Ну а на домашньому паркеті підопічні Михайла Переверзія – грізна сила для будь-якого суперника.

Перед грою

Михайло Переверзій, головний тренер БК-93 «Пульсар»:

«Найбільша втрата команди – Павєл Улянко. Якщо ж говорити про найближчу гру з «Азовмашем», то, швидше за все, Ілля Шемосюк й Андрій Артимович грати не будуть. Під питанням також участь Олександра Захожого. Дрібні травми все ще непокоять Романа Гуменюка й Дмитра Дятловського.

Лазарет команди повний, але, незважаючи на це, ми докладемо максимум зусиль, щоб чинити гідний опір чемпіонам України. На нашу користь говорить те, що ми граємо дома, й на гру обов'язково прийде, як завжди, багато вболівальників. Тому ми спробуємо продемонструвати хорошу гру й порадувати їх».

Рімас Гірскіс, головний тренер БК «Азовмаш»:

«Відсутність Сергія Ліщука – велика втрата для команди, решта гравців з мікротравмами. Настрій у команди бойовий – ми хочемо завершити регулярний чемпіонат на першому місці, тому кожна гра для нас дуже важлива, в тому числі й гра з Пульсаром. Незважаючи на те, що ми засмутилися після того, як не пройшли до наступного раунду ЄвроКубку, адже грали із суперниками по групі на рівних. Однак засмучуватися треба по-розумному й одразу ж думати про майбутнє. Напружений графік для команди поки що триває. Ми повернулися з Сербії вчора, а завтра знову маємо вирушати на виїзд до Рівного. Не було навіть часу на повноцінне тренування. Лише після гри з «Пульсаром» ми зможемо чергувати відпочинок із матчами чемпіонату».

Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 562 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Кто станет МВП регулярного сезона НБА 2008-2009
Всего ответов: 62
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама