Главная » 2009 » Март » 14 » «Сумихімпром» – БК «Донецьк»: прев'ю
«Сумихімпром» – БК «Донецьк»: прев'ю
14:09
                             

Програшна серія «Сумихімпрому» вже сягнула одинадцяти матчів, і лише дві поразки БК «Полтава» у двох попередніх турах дозволили сумчанам залишити останню сходинку турнірної таблиці. Але й попередня гра з БК «Київ», і, особливо, перенесений матч 14-го туру з «Донецьком» вселяють оптимізм в серця вболівальників сумської команди.

Не минуло й двох тижнів, як Суми знову очікують на візит донецьких «тигрів». У трьох попередніх поєдинках нинішнього сезону, які команди зіграли між собою, сильнішими виявилися донеччани – 88:74 в 7-му турі, 98:88 – в 16-му. Але остання гра, що завершилася з рахунком 74:73, продемонструвала, що навіть без своєї колишньої «зірки» Брайана Гріна сумчанам цілком до снаги перемогти іменитого суперника. Вдало проти «тигрів» зіграли Євген Подорванний і Вадим Матюкевич, який проте не зможе взяти участь у новому протистоянні з «Донецьком». А Лінас Лекявічус просто чудово проводить всі свої останні поєдинки – саме литовський легіонер був одним із найкращих у грі з «Донецьком» і, безумовно, найкращим на паркеті «Меридіану» в минулому турі.

«Донецьк» натомість не відчуває ані проблем зі складом, ані з місцем у турнірній таблиці, впевнено відірвавшись від найближчого переслідувача «Хіміка» на дві перемоги. Однак сила донецької команди є водночас і її слабкістю. Адже наставник донеччан Ігорс Міглінієкс все ще шукає оптимальне сполучення гравців на майданчику перед іграми плей-офф.

За словами першого номера БК «Донецьк» Андреса Родрігеза, з яким ми зв’язалися напередодні поєдинку із «Сумихімпромом», травмованих у команді немає, а Ігорс Міглінієкс перед виїздом до Сум ні на чому особливому увагу не акцентував, а просто наголосив, що від початку гри слід відпрацьовувати в захисті на найвищому рівні, що й стане запорукою успіху.

Андрій Шаптала, виконуючий обов'язки головного тренера БК «Сумихімпром», також прокоментував готовність своєї команди до гри з «Донецьком»:

«Вчора отримав травму Вадим Матюкевич і, на жаль, зіграти проти донеччан не зможе. Фактично в команді залишилося шість гравців основи й дублери, але ми з усією серйозністю налаштовуємося на матч. Ми переглядали запис й аналізували нашу останню гру з «Донецьком», а, головне, причини прикрої поразки. Шкода, що саме Вадим Матюкевич, котрий провів, напевно, що найкращу свою гру в сезоні, не зможе зіграти в суботу. Це також означає, що ми втратимо в потужності під кільцем проти їх сильних гравців. Швидше за все, Освальдасу Мачернісу доведеться грати другим «великим». Суперника ми спробуємо «розтягувати», граючи більше з периметра в прохід, тому що під кільцем шанси в нас невеликі. Але спробуємо дати бій, хоча й розуміємо, що лава запасних у «Донецька» набагато довша. Але вже зараз ми готуємо наших дублерів, які будуть підміняти лідерів команди».

Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 492 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама