Главная » 2009 » Март » 9 » "Грифони" - "Одеса" - 82:95
"Грифони" - "Одеса" - 82:95
18:36
"Грифони" - "Одеса" - 82:95 (24:25,19:17,23:22,16:31)Черговий матч "Грифонів" очікувався з великим інтересом, адже востаннє на рідному майданчику сімферопольці виступали ще в початку лютого. Крім того, напередодні гри і тренерський склад, і баскетболісти клубу в своїх коментарях не раз підкреслювали, що збір в Южном пішов команді тільки на користь і кримчан, не дивлячись на турнірне положення, в зустрічах регулярного чемпіонату, що залишилися, зможуть показати якіснішу гру, а разом з нею і результат.

Перша чверть показала, що грати на рівних з командою, що входить до лідируючої групи чемпіонату, господарям цілком під силу. Правда, справедливості ради варто відзначити, що і "Одеса" приїхала до Сімферополя далеко не в оптимальному складі.

В цілому, перша половина протікала достатньо рівно. Команди вели в рахунку з перевагою в одно-два очки. Тільки за шість хвилин до великої перерви "Грифонам" вдалося вирватися вперед з різницею в шість очок — 37:31, але одесити тут же скоротили розрив. У складі кримчан в ці хвилини виділялися Никола Булаїч, Предраг Мілетіч і Стеван Пековіч, що набрали на трьох 30 очок. У останнього особливо виходили трьохочкові кидки. А в "Одесі" найрезультативнішим був Олексій Полторацький, що записав в свій актив 14 очок. Також відзначимо, що у складі "Грифонів" дебютував форвард Юрій Лохманчук, що перейшов недавно з "Черкаських Мавп".

Кульмінація наступила в третій чверті, коли "Грифони" до середини десятихвилинки збільшили свій відрив до 10 (!) очок. Здавалося, що тепер кримчан не упустять нитки гри з своїх рук. Але сталося інше. Іван Гілевіч, Артем Швець, Олег Юшкін і Артем Буцький стали один за одним приносити очки своїй команді. І це, не дивлячись на те, що Полторацький, що став найрезультативнішим в своїй команді, спостерігав за поєдинком з лавки запасних. Якщо узяти до уваги кінець третьої і почало четвертою десятихвилинок, то одеситам вдалося зробити неймовірний ривок 17:2 (!). Тому за декілька хвилин до фінальної сирени результат зустрічі був ясний.

Віталій Лебединцев, головний тренер БК "Одеса":
— Ви, напевно, здивовані тим, що не побачили Вейна Воллеса, Джастіна Лава, Отіса Хилла, Юрія Фрасенюка – це, звичайно, колосальні втрати. Я сумніваюся, що хоч би одна команда, зазнавши таких втрат, витримала б. Я гордий тим, що я, як головний тренер, зумів знайти на ринку селекції швидку заміну цим гравцям. Так, ми, напевно, сьогодні не фаворити турніру, але в Кубке УБЛ ми дісталися до фіналу і виглядали гідно, хоч і програли. Сьогодні був такий чудовий момент, на мій погляд – не знаю, рідкісний він або не рідкісний. Але, програючи по ходу ігри, третю і четвертую чверті – хвилин 15-16 - грали тільки українці. Це сьогодні дуже знаменно для Одеси, для мене особисто. Українці переламали хід матчу і виграли. Це повинно стати прикладом для інших клубів.

Захисник БК "Одеса" Олег Юшкін:
— Ця перемога вийшла однією з найважчих, не дивлячись на підсумковий результат. Гра була нервовою, важкою для нас, в першу чергу, думаю, що і для Грифонів. З перших хвилин ніхто не хотів поступатися, було дуже багато боротьби, іноді навіть в'язкою, жорсткою, брудною. Так вийшло, що у нас команда більш укомплектована досвідченими гравцями і, напевно, за рахунок цього в кінцівці ми змогли перемогти.

Головний тренер БК "Грифони" Саша Вржина:
— По-перше, ми дали бій одеситам. По-друге, я думаю, ми самі себе переграли. Ключовий момент був в третій чверті, коли за 3,5 хвилини до кінця чверті ми вели в рахунку 10 очок, але не змогли утримати перевагу, відбувся якийсь зрив. Крім того, Ентоні Слек і Євгеній Ворник отримали травми на зборах в Південному і вибули. Мілетіч тільки почав

Категория: УБЛ | Просмотров: 683 | Добавил: probasket | Теги: Українська баскетбольна ліга, УБЛ | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама