Главная » 2009 » Март » 7 » "ДніпроАЗОТ" - "Будівельник" - 76:79
"ДніпроАЗОТ" - "Будівельник" - 76:79
23:48

Гра між "ДніпроАЗОТом" та "Будівельником" за перебігом подій вийшла дуже видовищною. Мабуть, глядачі, що завітали до затишного Палацу спорту у Дніпродзержинську, не зважаючи на поразку улюбленої команди, не пошкодували про проведений час.

Як виявилося після початку гри, у складах обох команд на паркет не вийшло по одному з гравців стартової п’ятірки. У "ДніпроАЗОТу" не було Сергія Алфьорова, в той час, як у киян, жодної секунди не провів на майданчику Томас Делінінкайтіс. Не дивлячись на ці обставини, перша чверть звітної зустрічі вийшла досить напруженою, але у її кінці господарі зусиллями Джерела Алена та Олександра Олексієнка, який цього вечора зіграв досить продуктивно, привезли "Будівельнику" шестиочковий відрив у рахунку – 22:16.

Схоже, що перерва між першою та другою чвертю змусила керманича нещодавніх переможців Кубку УБЛ Рімантаса Грігаса дати відчутного прочухана власній команді, оскільки друга чверть була переконливо виграна столичними баскетболістами, що засвідчив рахунок 47:35 на користь "Будівельника" після половини гри.

Але дванадцятиочковий гандикап ще не гарантував гостям перемогу. Найбільш цікаві події у матчі розвернулися у четвертій чверті. Непомітно для киян їх перевага, яка у третій чверті сягала максимальних 19 очок, поступово почала зменшуватися і за 12 секунд до завершення основного часу гри завдяки влучному кидку Алена рахунок став 78:76. Потім послідував цілком виправданий фол Чередніченка на Яковлеві. Денис реалізував лише один штрафний кидок, додавши одне очко до доробку своєї команди. Протягом 10 секунд, що залишилося грати, спочатку Габранс, а потім й Чередніченко, намагалися вразити чуже кільце з триочкової дуги. Проте, обидва рази м’яч так і не потрапив у кошик…

Георгій Ступенчук, головний тренер "ДніпроАЗОТу":
- Гра була цікавою та видовищною. Я задоволений власною командою навіть не дивлячись на той провал, що трапився у другій чверті. Через відсутність Алфьорова, який заліковує пошкодження, сьогодні ми змушені були випустити Луценка, до якого у мене багато претензій. На жаль, не вийшло повноцінної заміни, оскільки він не справився з тим, що ми від нього вимагали та декілька його помилок вплинули на результат.

Також не дуже добре увійшов у гру Янішюс – з його боку було багато помилок, але шляхом командної взаємодії у захисті, зонного пресингу, який сьогодні спрацював, нам вдалося на рівних протистояти "Будівельнику". Виокремлю Чеда Ейхельбергера, який і на підбираннях діяв кваліфіковано, а також забив декілька важливих м’ячей.

Сьогодні ми налаштовувалися на дуже важку гру – ми знали, що "Будівельник" за багатьма параметрами сильніший за нас. Боротьба з нашої сторони була за кожний клаптик поля. Ніхто з наших баскетболістів нікого та нічого не боявся, за що я вдячний хлопцям.

Рімантас Грігас, головний тренер "Будівельника":
- Ми з початку вели у рахунку, але потім чомусь опустили руки та грали не дуже добре, через що вийшла нервова кінцівка. Чесно кажучи, хлопці були виснаженими – у них не було взагалі часу, щоб хоч трохи перепочити. Тим більше, що УБЛ перенесла цю гру на четвер.

"ДніпроАЗОТ" є непоганою команда – вони сьогодні досить пристойно виглядали. Ми у свою чергу грали добре до середини четвертої чверті. Маю сказати, що сьогодні наш лідер Делінікайтіс провів на майданчику мало часу, адже ми хотіли перевірити у справі Макса Балашова.

Категория: УБЛ | Просмотров: 739 | Добавил: probasket | Теги: Українська баскетбольна ліга, УБЛ | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Кто станет МВП регулярного сезона НБА 2008-2009
Всего ответов: 62
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама