Главная » 2009 » Март » 7 » «Азовмаш» – МБК «Миколаїв»: прев'ю
«Азовмаш» – МБК «Миколаїв»: прев'ю
23:40
05/03/09, 21:14

22-й тур чемпіонату Суперліги відкриватиме матч у Маріуполі, де «Азовмаш» прийматиме МБК «Миколаїв».

Обидві команди до звітного туру виконали локальні завдання, які перед ними стояли. Обігравши у попередніх турах трьох головних конкурентів «Хімік», «Донецьк» і «Київ», команда Рімаса Гірскіса із показниками 18 перемог і 3 поразки вийшла на перше місце в чемпіонаті, опинившись попереду киян за кращої різниці очок. «Миколаїв», у свою чергу, здобувши дві перемоги поспіль над суперниками з нижньої половини турнірної таблиці, закріпився на п’ятій позиції, випереджаючи найближчого суперника – рівненський «Пульсар» – на дві перемоги.

Однак поки що боротьба не припинилася ані в верхній, ані в нижній половині турнірної таблиці, тож обидві команди всерйоз налаштовуються на гру. Суперники тричі зустрічалися між собою нинішнього сезону, й тричі перемогу святкував «Азовмаш»: в 4-му турі – з рахунком 91:72, в 11-му – 102:64, у 15-му – 86:66. Фаворитом нинішнього протистояння також вважається «Азовмаш», але миколаївці сподіваються переграти суперника насамперед у психологічному плані та спробувати повторити успіх виїзного поєдинку в Сумах.

Якщо «Миколаїв» підходить до гри майже в оптимальному складі, то «Азовмаш» втратив на невизначений термін Сергія Ліщука. Крім того, головний тренер «Азовмашу» Рімас Гірскіс тимчасово залишив Маріуполь у сімейних справах і повернеться в неділю або, можливо, в понеділок. На матч із «Миколаєвом» керівництво командою на себе перебрав тренер команди Сергій Завалін.

Перед грою

Сергій Завалін, виконуючий обов’язки головного тренера БК «Азовмаш»:

«Настрій у команди гарний. Травмований лише Сергій Ліщук – у нього рецидив старої травми задньої поверхні стегна. Він давно грав з болем, а тепер, ймовірно, потрібне оперативне втручання. Грати він точно не буде, вибув на невизначений строк. Рімас Гірскіс на разі відлетів з Маріуполя й повернеться в неділю чи понеділок».

Володимир Полях, головний тренер МБК «Миколаїв»:

«Травмованих у команді немає, хоча легкі травми, звісно, присутні. До гри з «Азовмашем» готуємося в звичайному режимі – завтра вранці проведемо тренування, ще одне – в Маріуполі. Ми чудово розуміємо, що суперник у нас серйозний, який, незважаючи на втрату ряду гравців, залишається сильною командою, що підтверджують ігри на євроарені з «Памесою» та «Гемофармом». Але ми розраховуємо, що, можливо, на фоні недостатнього настрою маріупольців, а також, якщо ми зіграємо на 100 % наших можливостей, у нас з'явиться шанс гідно провести матч і навіть виграти.

Я налаштовував хлопців зіграти з повною віддачею й хотів би, щоб команда не втрачала ту гру, яку продемонструвала в Сумах, показавши, що може грати на виїзді, причому, весь матч. У Сумах результат нам забезпечили Гладир і Джексон, зігравши успішно в атаці, в захисті підбір виграли Онуфрієв і Хлєбовицькі, а Яйло закрив Кусо. Раєвський впорався з функціями «диспетчера», організовуючи гру команди, та й решта билася за результат. Сподіваюся, що команда прогресуватиме від матчу до матчу».

Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 635 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Кто станет МВП регулярного сезона НБА 2008-2009
Всего ответов: 62
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама