Главная » 2009 » Март » 1 » «Азовмаш» вириває перемогу в Києві
«Азовмаш» вириває перемогу в Києві
15:05

В рамках 21-го туру в Києві зустрічалися лідери чемпіонату – місцеві «вовки» та маріупольський «Азовмаш». Матч став протистоянням рівних суперників, одному з яких пощастило більше – 59:57 на користь «Азовмашу».

Дебют матчу за киянами, котрі виграли першу чверть 19:16. Завдяки жорсткому захисту господарям вдалося майже не пустити маріупольців під свій кошик, реалізовуючи натомість власні нагоди. За дві хвилини до кінця дебютної десятихвилинки після того, як капітан Артур Дроздов влучно пробив штрафні, БК «Київ» випереджав суперника на 6 пунктів. Але за кілька секунд до сирени спрацювала витримка Діжона Томпсона, як і його вміння влучати здалеку. У наступній чверті команда Рімаса Гірскіса зуміла перебудувати гру в атаці, поклавшись переважно на 3-х очкові кидки. До середини десятихвилинки двічі Сімонас Сєрапінас й один раз Кхалід Ель-Амін вражали кільце киян здалеку, забезпечивши своїй команді відрив у 4 пункти. Така перевага гостей зберігалася до кінця першої половини гри, аж поки неймовірний блок-шот В’ячеслава Кравцова не призвів до атаки «Києва», яка завершилася фолом суперника й двома влучними штрафними Дроздова.

Другу половину гри команди розпочали за рахунку 32:34. У третій чверті господарі зуміли наздогнати суперника й навіть вирватися вперед на 3 очки за три хвилини до кінця десятихвилинки, але Діжон Томпсон і Горан Чакіч зі штрафного паритет відновили – 45:45 перед заключною десятихвилинкою. Четверта чверть пройшла в нервовій атмосфері – жоден із суперників не міг вирватися вперед. Поступово на гру киян, котрі весь поєдинок відіграли вшістьох, почала впливати втома. Крім того, зовсім не пішли 3-х очкові (загалом у матчі в активі киян лише 2 влучних дальніх постріли, натомість «Азовмаш» відзначився 9-ма). Доля матчу вирішилася на останніх секундах. Кхалід Ель-Амін міг забезпечити перемогу власній команді за десять секунд до кінця, але зумів реалізувати лише один штрафний. У наступній атаці Роландас Ярутіс сфолив на Маркоішвілі, котрий, забивши перший штрафний, зумисне не влучив другий. Підбирання залишилося за «Азовмашем», але Ель-Амін прикро втратив м’яч в центрі майданчика, ледве не подарувавши перемогу супернику. За рахунку 57:59 у БК «Київ» залишилося трохи менше 2-х секунд на вирішальний кидок. Команда довірила його Маркоішвілі, проте кращий гравець «вовків» у цій зустрічі цього разу схибив.

Найрезультативнішим гравцем у складі «Азовмашу» став Сімонас Сєрапінас, в активі котрого 15 очок. 12 пунктів, 4 підбирання та 2 передачі записав на свій рахунок Діжон Томпсон.

15 балів приніс «Києву» Манучар Маркоішвілі, додавши до них 3 підбирання, 2 передачі та 2 перехоплення. 14 очок і 7 відскоків на рахунку Артура Дроздова.

Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 567 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама