Главная » 2009 » Март » 1 » БК «Донецьк» перемагає «Хімік» у другому овер-таймі
БК «Донецьк» перемагає «Хімік» у другому овер-таймі
15:04

21-й тур відкривав неймовірний поєдинок у Донецьку, де місцеві «тигри» приймали «Хімік», обігравши гостей із Южного з рахунком 104:101 лише в другому овер-таймі.

Дебют зустрічі проходив у рівній боротьбі, але поступово передня лінія донеччан, у складі якої особливою активністю відзначалися Деметріус Александер і Мілутін Алєксіч, за підтримки Ігоря Кривича, в активі котрого в першій чверті два 3-х очкових, подавила захист суперника й дозволила господарям вирватися вперед. Тож, наступну десятихвилинку команди розпочали за рахунку 21:14 на користь «Донецька». На її початку команди обмінялися пострілами з-за дуги – два 3-х очкових Дмитра Забірченка проти одного, який на свій рахунок записав Дмитро Ходов. Після того, як Стефан Сіновець й Андрій Агафонов відставання южненців скоротили, Забірченку вдався ще один дальній постріл. Проте до великої перерви донеччани все ж таки зуміли скоротити розрив у рахунку до 3-х пунктів. Підсумував першу половину гри знову ж таки 3-х очковий від Сіновеця, котрий проводив свій найкращий матч після появи в команді Олівера Поповіча.

Третю чверть впевнено виграли господарі, забезпечивши собі перед заключною чвертю, здавалося б, комфортну перевагу в 14 очок. Ще більше впевненості у перемозі господарів з’явилося після того, як на початку останньої десятихвилинки Забірченко реалізував свій черговий 3-х очковий. Але в наступні хвилини на майданчику панували Ненад Чанак й Уайкін Кєллі, які ледве не самотужки відіграли відставання своєї команди, набравши на двох 20 очок, в тому числі, відзначившись двома влучаннями з-за дуги кожен. Саме 3-х очковий Чанака встановив за дві хвилини до завершення основного часу рахунок 82:80 на користь гостей. Пі Джей Таккер зі штрафних його зрівняв. Він же на останніх секундах відповів на удар Олу Фамутімі, перевівши гру в овер-тайм. Як виявилося, тільки перший.

Для остаточного з’ясування стосунків одного овер-тайму командам виявилося замало. Таккер справно реалізував чотири штрафних, Александер і Родрігез вивели команду вперед, але другий в першому овер-таймі постріл із-за дуги Чанака знову встановив паритет – 92:92 й подарував надію «Хіміку», перевівши гру в другий овер-тайм. Однак другу п’ятихвилинку, а отже й матч загалом виграв БК «Донецьк». Все вирішили дальні постріли Таккера й Деметріуса Александера та їх же вміння пробивати штрафні, яке й принесло нелегку перемогу підопічним Ігорса Міглінієкса.

Найрезультативнішим у складі переможців став Пі Джей Таккер, на рахунку якого 21 очко, 8 підбирань, 3 передачі. В активі Кріса Оуенса 18 пунктів, 5 підбирань і 2 перехоплення. 17 очок приніс команді Деметріус Александер, додавши до них 2 перехоплення та 2 підбирання. Андрес Родрігез відзначився 11-ма передачами, 8-ма перехопленнями й 6-ма очками.

У складі «Хіміка» «дабл-даблом» відзначився Уайкін Кєллі, котрий записав на свій рахунок 21 очко та 12 підбирань, плюс 7 передач і 4 перехоплення. 23 бали й 4 підбирання в активі Ненада Чанака, 18 пунктів і 5 підбирань – Олу Фамутімі.

Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 586 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама