Главная » 2009 » Февраль » 27 » «Сумихімпром» – МБК «Миколаїв»: прев'ю
«Сумихімпром» – МБК «Миколаїв»: прев'ю
16:42
В рамках 21-го туру «Сумихімпром» прийматиме дома команду з Миколаєва. Завдяки перемозі над «Пульсаром» у грі минулого туру, а до цього – тріумфу у грі проти «Донецька», «корабели» закріпилися на п’ятому місці в чемпіонаті. Натомість «Сумихімпром» не знає радості перемоги вже вісім матчів поспіль, що й призвело до стрімкого падіння команди на дно турнірної таблиці.

В разі перемоги «Миколаєва» підопічні Володимира Поляха ще більше зміцнять своє турнірне становище, а від сумчан, як і від невдахи поєдинку між «Пульсаром» і «Полтавою», взагалі відірвуться на відстань у три перемоги, подолати яку буде практично нереально, враховуючи, що на весь квартет з нижньої половини турнірної таблиці потім очікують матчі із лідерами чемпіонату.

Для «Сумихімпрому» взагалі настає пора найбільших випробувань – команда «штампує» поразки, в той час як основні конкуренти почали набирати очки. Тому Корі Санті, Брайан Грін, Абдуллахі Кусо та компанія спробують саме в домашній грі з «Миколаєвом» повернути собі впевненість у власних силах. Як мінімум, два чинники говорять на користь сумчан. По-перше, перевага власного майданчика, адже «корабели» відверто слабше грають на виїзді – це стосується як і командної гри, так і індивідуальних показників лідерів команди Сергій Гладиря, Олексія Онуфрієва, Олександра Раєвського. По-друге, окрім Міхала Хлєбовицькі, попереду в «корабелів» іншої грізної сили немає. Однак і ставку вони роблять аж ніяк не на «великих».

Схоже, що обидві команди, лави запасних яких довгими не назвеш, підходять до очного протистояння без втрат. У «Сумихімпрому» під питанням лише поява на майданчику Брайана Гріна. В МБК «Миколаїв» повинні зіграти всі лідери.

Між собою в нинішньому сезоні команди грали двічі й обмінялися домашніми перемогами – 84:79 у Сумах і 68:60 в Миколаєві.

Андрій Шаптала, виконуючий обов’язки головного тренера БК «Сумихімпром», дав коментар до суботньої гри, розповівши про підготовку своєї команди:

«Настрій перед протистоянням із «Миколаєвом» робочий. Непокоїть,що після Полтави захворів на грип Брайан Грін. Щоправда, вчора він намагався тренуватися. І хоча його участь під питанням, будемо сподіватися, що він зможе вийти на майданчик. Та й лікарі обіцяють поставити його на ноги. Ми переглядали диск із записом ігор суперника, зокрема, матчу з «Полтавою», тепер маємо розібрати всі моменти на майданчику, чому плануємо присвятити цілий день. Головне впоратися із лідерами суперника Гладирем, Раєвським, Онуфрієвим. Та й Міхал Хлєбовицькі вдало зіграв після того, як від них пішов Іван Гілєвич. Джарріус Джексон також демонструє стабільну хорошу гру. Треба зіграти з ними жорстко в захисті й швидко в нападі. Ми постараємося швидко повертатися, щоб не дати супернику розбігтися, щоб не дати реалізувати свої проходи, після яких іде скидка на периметр. А взагалі, гра покаже».
Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 606 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Февраль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Какие форумы не нужны на сайте?
Всего ответов: 22
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама