Главная » 2009 » Февраль » 27 » БК «Донецьк» – «Хімік»: прев'ю
БК «Донецьк» – «Хімік»: прев'ю
16:41
28-го лютого в Донецьку відбудеться матч претендентів на третю сходинку турнірної таблиці чемпіонату Суперліги. По дві поспіль поразки обох команд від лідерів першості БК «Київ» і «Азовмашу», а в «Донецька» ще й від «Миколаєва» у 19-му турі, лише підтвердили, що сподіватися на більше їм поки не під силу. Причому, якщо донеччани поступилися ще тому, «старому» «Києву», то южненці стали жертвою молодої й абсолютно невідомої їм команди. Звісно, попереду плей-офф, де все можливо, але, схоже, до завершення регулярного чемпіонату ані «Донецьк», ані «Хімік» вище третього місця не піднімуться. Як і не опустяться нижче четвертого. Ось і залишається їм з'ясовувати стосунки між собою. В обох попередніх матчах сильнішими виявлялися «тигри»: 95:80 та вже зовсім непристойні для «Хіміка» 90:59.

На користь «Донецька», який на разі четвертий в турнірній таблиці, свідчить перенесена гра 14-го туру із «Сумихімпромом», що в разі перемоги «тигрів» матеріалізується у два пункти. Однак останні матчі, особливо, поєдинок із «Азовмашем», показали, що в атаці, як це не парадоксально, команда Ігорса Міглінієкса відчуває певні труднощі, можливо, саме через перебір класних виконавців, котрі поки що не налагодили взаєморозуміння. І якщо Деметріус Александер, схоже, освоївся в новому для себе чемпіонаті, додаючи з кожною грою, то Мілутін Алєксіч в останніх матчах навпаки починає розчаровувати. Слабко відіграли з маріупольцями Пі Джей Таккер і Кріс Оуенс. Важко входить у сезон Мартінас Андрюкайтіс. Словом, потенціал передньої лінії «тигрів» успіху команді ще не гарантує, хоча й здатний, якщо не налякати, то насторожити будь-якого суперника.

Нинішній «Хімік» попереду виглядає скромніше. На додачу, команду залишив центровий Василл Євтімов. Тож у розпорядженні Олівера Поповіча залишаються Андрій Агафонов, Олександр Сабутський, Станіслав Завадський і Едгарас Жельоніс. На інших позиціях, схоже, проблем немає. Поруч із досвідченими гравцями на майданчику можуть також з'явитися, як і в попередніх матчах, молоді вихованці клубу, яких помалу підпускають до основи.

Олівер Поповіч, головний тренер БК «Хімік» прокоментував ситуацію довкола підготовки команди до гри з донеччанами:

«Травмованих у команді немає. Але не буде грати Василл Євтімов, з яким буде розірвано контракт, Через травму він не міг ні тренуватися, ні грати. Такий гравець з іменем, який виграв Євролігу, мав би грати на вищому рівні, але травми завадили. «Донецьк» – сильна команда, і їх буде дуже важко зупинити, якщо вони підуть у швидкий відрив і багато забиватимуть під кільцем. Наше завдання не дати їм це реалізувати».

Пряма трансляція поєдинку між «Донецьком» і «Хіміком» на телеканалі «Мегаспорт» о 14.00.
Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 592 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Февраль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама