Главная » 2009 » Февраль » 26 » БК-93 «Пульсар» – БК «Полтава»: прев'ю
БК-93 «Пульсар» – БК «Полтава»: прев'ю
19:44
В Рівному, як і ще у двох матчах 21-го туру, зустрічаються сусіди по турнірній таблиці, щоправда, з її нижньої половини. І в «Пульсару», й у «Полтави» по п'ять перемог у чемпіонаті. Причому, дві з них полтавчани здобули у двох попередніх турах, обігравши «Миколаїв» і «Сумихімпром», що й дозволило підопічним Рамунаса Цвірки залишити останню сходинку турнірної таблиці, куди автоматично опустився «Сумихімпром». Поєдинок із сумчанами якраз і став показовим, продемонструвавши сильні сторони команди з Полтави, у складі якої одразу шестеро гравців відзначилися результативною грою, а перший номер слобожанців Рікі Клемонс видав чи не найкращий свій матч у сезоні.

Натомість БК-93, обігравши «Сумихімпром» у 19-му турі, минулої суботи поступився у драматичному поєдинку в Миколаєві, не в останню чергу через відсутність Дмитра Брянцева та Андрія Артимовича. На разі вони повернулися в стрій команди й готові до матчу із полтавчанами.

Наступні чотири тури для обох команд будуть непростими, адже зустрічатимуться вони з лідируючою четвіркою чемпіонату: «Києвом», «Азовмашем», «Хіміком» і «Донецьком». Причому, якщо в активі «Пульсару» лише одна перемога над командою, що представляє верхню частину турнірної таблиці, а саме над «Хіміком» у 8-му турі, то «Полтава» здобула дві перемоги – обидві над донецькими «тиграми».

Не дивно, що саме суботню гру обидві команди розцінюють, як можливість закріпитися на шостій сходинці турнірної таблиці чемпіонату Суперліги, думаючи про неминучий плей-офф.

Між собою в нинішньому сезоні клуби зіграли двічі, обмінявшись домашніми перемогами. Причому, перемога в 9-му турі з рахунком 98:94 стала першою для полтавчан у чемпіонаті. Матч 2-го туру з рахунком 97:61 виграв «Пульсар».

Головний тренер БК-93 «Пульсар» Михайло Переверзій люб’язно погодився відповісти на кілька наших запитань перед ключовою для його команди грою третього кола чемпіонату.

В якому стані команда підходить до гри з «Полтавою»?

Одужали Брянцев і Артимович, котрі вже приступили до тренувань. Цього разу травми обминули команду й решта гравців також готова до матчу. В останній грі полтавчани обіграли «Сумихімпром» із різницею більш ніж у двадцять очок, а це свідчить про силу нашого майбутнього суперника. Команда в Полтаві пристойна, а зараз ще й зігралася, крім того, з'явилися нові хороші виконавці. Якихось особливих установок на гру немає, ми будемо намагатися дати бій, демонструючи якісний баскетбол.

Як завжди в домашніх іграх розраховуєте на підтримку вболівальників?

Так, ми завжди сподіваємося на наших уболівальників. Знаємо також, що й із командою суперника до Рівного вирушає близько сорока полтавських фанів.

Ситуацію в «Полтаві» напередодні виїзного поєдинку з «Пульсаром» прокоментував виконавчий директор клубу Максим Рубель.

З яким настроєм команда підходить до звітного поєдинку?

Враховуючи, що це третя гра з рівним по силі суперником, який, як і ми представляє нижню частину турнірної таблиці, а дві перемоги над основними конкурентами ми вже здобули, виконавши завдання-мінімум, природно, що й на цю гру ми їдемо з намірами перемогти й упевнено закріпитися на шостій позиції у чемпіонаті. Скажімо так, настрій відповідає поставленій меті.

Але «Пульсар» традиційно сильно грає саме дома…

Репутація «Пульсару» як домашньої команди – це єдиний фактор, що нас насторожує. Проблем, окрім тієї, що гра проходить не дома, а в Рівному, в нас немає.

На гру до Рівного має вирушити доволі велика група вболівальників «Полтави». Ця поїздка організована клубом чи є власної ініціативою фанів?

Виїзд уболівальників до Рівного організований винятково клубом.

Проблем із травмованими немає?

Всі живі, всі здорові. Жодних проблем, на щастя, немає.

Чи тренерський штаб дає якісь особливі настанови на гру в Рівному?

Звісно, зупинити ключових гравців «Пульсару» Улянко, Дятловського та інших. Плюс, хвилює те, що у складі суперника практично всі можуть кинути. А особливо різноманітні тактичні схеми в атаці рівненчан прослідкувати складно. Головне, не дати їм розігнатися й не дати лідерам зіграти у свою гру. Ми слідкували за виступами суперника, аналізували ігри, зокрема, нашу останню гру з ними, а також поразку у 2-му турі. Тоді, щоправда, на нашу команду вплинув виснажливий переїзд із Маріуполя, де ми базувалися. Але зараз ніяких негативних факторів немає. Одним словом, не применшуючи всі досягнення «Пульсару», будемо намагатися їх обіграти.
Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 581 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Февраль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Какие форумы не нужны на сайте?
Всего ответов: 22
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама