Главная » 2009 » Февраль » 15 » Кубок України серед чоловічих команд вирушає до Маріуполя
Кубок України серед чоловічих команд вирушає до Маріуполя
21:10
Слідом за жіночими командами "Азовмаш" і БК "Київ" подарували вболівальникам неймовірний фінал, в якому маріупольці вирвали перемогу на останніх секундах, обігравши підопічних Саші Обрадовіча з рахунком 75:74.
 
Команди довго розкачувалися в дебюті зустрічі, аж поки "Азовмаш" не почав нарощувати власну перевагу, насамперед, завдяки результативній грі Діжона Томпсона, намагаючись відірватися від суперника вже у першій чверті. Однак кияни зуміли рахунок зрівняти, закінчивши десятихвилинку - 16:16. Головні події першої половини припали на другу чверть, яку маріупольці виграли із 9-ти очковою перевагою, що її команді забезпечили чотири 3-х очкових Кхаліда Ель-Аміна, проведених у першій половині десятихвилинки.
 
Другу половину гри команди розпочали за рахунку 31:40 на користь "Азовмашу", однак уже за 5 хвилин киянам вдалося наздогнати суперника. Артур Дроздов, Кенан Байрамовіч і Манучар Маркоішвілі стали головними дійовими особами команди Саші Обрадовіча. Проте, відповівши серією влучань із-за дуги Діжона Томпсона, Олександра Скутельника та Кхаліда Ель-Аміна "Азовмаш" знову схилив шальки терезів на власну користь. Кінцівка зустрічі залишилася за "вовками", проте маріупольці зберегли за собою лідерство у матчі, хоча й ціною четвертого фолу Сергія Ліщука. Не минуло й двох хвилин на початку заключної чверті, як БК "Київ" ліквідував 4-х очкове відставання й вирвався вперед після стрімких проривів Скуні Пенна. Проте більше, ніж на 4 пункти, підопічні Рімаса Гірскіса суперника не відпускали.
 
Кульмінація матчу припала на останню хвилину. За рахунку 70:69 на користь "вовків" Роландас Ярутіс, гармата якого до цього мовчала, вразив кільце суперника з 3-х очкової дистанції. Але Артур Дроздов, впевнено пробивши штрафні, рахунок зрівняв, а Клей Таккер за 25 секунд до завершення основного часу вивів "Київ" уперед. Команда з Маріуполя взяла тайм-аут, після якого Ярутіса вдався ще один кидок з далекої відстані, який і зробив маріупольців тріумфаторами фіналу.
 
По завершенні фінального матчу відбулося нагородження команд, а також вручення індивідуальних призів. Найкращим захисником Фіналу Чотирьох серед чоловічих команд було визнано Скуні Пенна (БК "Київ"), найкращим форвардом - Артура Дроздова (БК "Київ"), найкращим центровим - Сергія Ліщука ("Азовмаш"). Кхалід Ель-Амін ("Азовмаш") став найкращим гравцем Фіналу Чотирьох. Приз глядацьких симпатій дістався Дмитру Брянцеву з БК-93 "Пульсар".

Категория: Українська Суперліга | Просмотров: 608 | Добавил: probasket | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 2
2 probasket  
0
Я за Азов!!! Мне норм)

1 s-Chizhik  
0
Обидно за Киев !!!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Меню сайта
Вход
Поиск
Календарь
«  Февраль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Категории раздела
НБА [844]
Українська Суперліга [146]
УБЛ [20]
Українська баскетбольна ліга
Европа [31]
Опрос
Облако тегов
На сайте
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня были:

Счётчики
Реклама